7.6.11

you fucked, it happened, you pay!azi de dimineata m-am cracanat in fata unui raft de magazin cu cosmetice. amu explicatie:

Mnah, balaurul din mine se pare ca are solzi sensibilosi si deci imi trebuie creme de soare cu SPF gen costum de protectie nucleara fukushima. asta fin'ca is destul de alergica la sorinel si mna, ca o doamna ce ma respect trebuie sa ma protejez, ca el n-o sa ma protejeze veci...din contra...cum m-ar prinde, cum m-ar arde..
mnasha, ramasesem la cracanatul in fata raftului cu cosmetice. diverse zemuri, diverse scoruri...toate in jur de 15-2j de lei...
ma duc cu ochii sa caut spf-ul mai sanatos..era unul +50 deci exact avea numele meu scris pe el...era ceva kids milk de brontozaur de la nivea...si costa nu mai mult nu mai putin de 37 lei.
si m-o pocnit. ba...astia vor zau sa ii omoare pe parinti. Hainele de kinder, desi sunt jumatate la cantitate de material...costa cat 5 tricouri barbatesti de fite, nu mai spun de biberoane, lapte, landouri, pampersi, ceaiuri si alte marafeturi mai mult sau mai putin necesare... si nu mai spun ca la 6 luni ai de reinnoit toata garderoba ca nu mai e buna...deci plod = fucking cheltuiala frate.
si stand asa cracanata de uimire ma paleste si rasul si gandul...you fucked, it happened, you pay!

4 comentarii:

Anonim spunea...

=))) apai cu +50 nu mai vezi bronz in veci si pururi. amin
io mi-am luat de la naturisti "gerovital plant-farmec" la vreo 100 ml, cu vreo 10-15 lei. asta cu +15. solzii mei care se inrosesc si dupa vreo saptamana incep sa sintetizeze melanina, deci ma bronzez si eu, de data asta s-au maronit pe loc. deci ii buna, cred.

io-n Dushu Tau! spunea...

anonim, cred, insa prefer sa raman alba si fara buboaice care mananca si supureaza si toate cele si fara sa ma indop cu claritine si alte marafeturi.... ca nu ma duc la mare de bronz si de zacut la soaare, ma duc la mare la o nunta...dar tot imi trebuie protex ca n-o sa stau in casa toata ziua si precis o sa umblu cu haine putine...

Anonim spunea...

eu acum numai pe asta: http://www.aoro.ro/cosmetice/piz-buin/piz-buin-allergy-spf-50face-cream-40-ml/ o folosesc pe fata dupa ce m-am ars odata dupa o zi petrecuta in orash...

yesterdayman spunea...

stai asa ca asta e doar varfu' aisbergului. o sa vezi tu realitatea cruda in toata splendoarea ei cand chiar o sa ai copilu'. :)))
...si cand o sa faca copilu' trei ani, sa zicem, o sa te bucuri maxim ca ai scapat de lapte praf (care costa o caruta de bani), de pampersi (care costau o caruta de bani), ca hainutele au inceput sa coboare spre preturi mai normale, ca... iti creste copilu'... ca...

eh... de-astea.