21.8.11

a broken dush



Nu am fost niciodata o fiinta sociabila in viata de zi cu zi, lucru contrar curentului de chatuiala online, care probabil este mai simplu si mai putin implicant si la care poti renunta atunci cand nu mai ai chef. Din contra, mi-a placut intotdeauna linistea din lumea mea si foarte putini oameni au ajuns sa intre in monotonia mea gri petrol si sa ravaseasca lucrurile pe acolo. In momentul in care esti confortabil tu cu tine simti sau nu simti nevoia de a socializa - desi ceea ce facem noi nu prea se mai numeste socializare...este fie lamentare, fie lamentare cu betziveala fie dialoguri surde, fie monologuri. in fine..

Probabil faptul ca nu am nevoie de cineva care sa imi certifice ceea ce sunt ma face sa fiu un rateu social.
Adica asta ma consider. Punctele mele de reper se pare ca sunt maxim futute si nici regulile de bun simt - din punctul meu de vedere - dupa care imi traiesc viata se pare ca nu au mai avut un update de cam multa vreme. Nu mi-au placut niciodata jocurile de culise si nici uneltirile, nu mi-a placut niciodata falsul si nici mintitul pe fata sau prin omisiune. Si in stupizenia mea cer acelasi lucru de la omul de langa mine. Daca eu sunt fair, cred ca si omul de langa mine poate sa imi ofere acelasi lucru. Well, se pare ca aici am gresit tot timpul. Este stupid sa ceri omului de langa tine sa fie sincer, sa fie deschis si sa vorbeasca cu tine, no matter what. Este la fel de stupid ca si cum ai face castele de nisip in timpul fluxului la mare, sau gasiti voi o situatie la fel de utopica precum asta.

Insa nah, toate aceste suturi in coaie, mai noi sau mai vechi, pentru ca deh, speranta moare ultima fir-ar ea de speranta, m-au facut sa cern oamenii pe care ii accept in jur cu mult mai multa grija insa, damn, suturile in coaie tot dor.

14 comentarii:

val mănescu spunea...

Păi atunci, hai cu toţii călare pe lumea virtuală. Iar copii să facă ţîganii şi handicapaţii. Ce dracu ne facem, Duşuleţule, că nici io nu prea mai am cu cine discuta? Cu dialogul, ne rezolvăm pe net, chiar şi în figuri. Zîmbim, plîngem, ne revoltăm cu moacele de ni le dă messul. Suntem daţi dracu de deştepţi şi la fel de daţi dracului de singuri.
Ne vorbim, dar nu ne salutăm. Om fi înebunit şi nu ştim.

io-n Dushu Tau! spunea...

suntem nebuni,noi astia ce am mai ramas intrebandu-ne ce cacat e cu viata asta...si cu oamenii astia de-o populeaza...restul o traiesc asa cum e...

matusalem spunea...

Pfff... m-ai deprimat!
http://player.vimeo.com/video/12316701?

Imposibil sa nu-ti gasesti peticul... E pe aproape dar nu-l vezi tu...
=))

Anonim spunea...

Eu inteleg ca uneori lucrurile par foarte-foarte rele. Dar totul trece pana la urma, promit.
P.S. Nu te-am mai vazut de un car de ani. Pe unde te ascunzi? Hm?
P.P.S. Ia sa vad daca ma mai recunosti :)

Kensai spunea...

Dusha. Chiar ai vrea sa faci parte din societatea care ne inconjoara ? Autoizolarea noastra nu porneste din faptul ca suntem incapabili de empatie si intelegere, ci din dezgustul fata de ceea ce e considerat default in societate. Daca asta inseamna sa murim singuri, damn girl, eu prefer sa mor singur, cu sabia intr-o mana, cu steagul rumaniei in alta si cu 28 de pisici in jurul meu. Cealalta optiune ar fi sa fiu like them.

Anonim spunea...

shit happens, stii si tu asta. nu inseamna ca asa o sa fie tot timpul.
si sa stii ca mai exista si oameni sinceri si minunati pe lumea asta, doar ca in general nu sunt cei din imediata apropiere.
:*

io-n Dushu Tau! spunea...

matusalem, n-a fost cu intentie, intre timp mi-am desprafuit fusta si m-am suit inapoi pe tocuri...nu s-o nascut inca barbatul ala sa ma tina pe jos mai mult de-o zi...

io-n Dushu Tau! spunea...

ina (denisa?), nu par...sunt :)) dar nah :)
in ultima vreme am foarte mult de munca si nu am mai apucat sa ies in oras...

io-n Dushu Tau! spunea...

kensai, vrei nu vrei faci parte...daca inca nu ai sesizat :))

io-n Dushu Tau! spunea...

blo, stiu, da mnah, uneori tre sa te mai prinzi cu mainile de coaie si sa urli...

Gregorie Casă spunea...

Mișto. Dush cu coaie nu mai văzusem până acum.

io-n Dushu Tau! spunea...

nea gregorie...coaie se gasesc pe toate drumurile...tre sa vezi doar care se potrivesc nitel la cromatica cu bateriile de la baie :))

silavaracald spunea...

Pfuai, și eu care venisem cu sacul de sfaturi bune!... Văd că ți-ai revenit. Bine, o să le țin pentru mine când m-o apuca din nou...

io-n Dushu Tau! spunea...

slvc, saru'mana, un sfat bun langa un pahar de lapte cald e mai bun decat orice...asa ca il primesc oricand, nu conteaza starea...