17.4.12

decizii...decizii..



E de cacao cand nici macar pe propriul blog nu mai poti injura nu mai poti sa radiezi de fericire sau de ura. Probabil blestemele lui googlea si longevitatea scriiturii. Amu, din pacate solutii viabile exista doar doua, insa nefericite ambele. Pentru ca ambele fac sa pierd prieteni vechi si dragi pe care i-am strans de-a lungul vremii.

Insa din cauza ca utilitatea blogului asta a fost dusa pe copca ma face sa il vizitez mai rar, ca pe un iubit capricios care nici nu vrea sa te lase in pace dar cand apari nici nu te baga in seama.
decizii...decizii..

5 comentarii:

castleless spunea...

chiar ieri ma gandeam ca mi'as facealt blog, unde sa am iar sansa de a fi anonim. dar avem o dilema: cum fac ca cei care nu ma cunosc sa ma poata urmari dincolo, dar cei care ma cunosc sa nu...

castleless spunea...

erata: 'face alt', 'aveam'.
deh.

val mănescu spunea...

Deşi n-am înţeles care-i pricina ce ţ-o căşunat, io zic să nu te dai lovită. Mai ales, acu, după ce-ai trecut pragul primăverii. Nu vezi ce fain îi afară? Răcoreală, umezeală, ceaţă, de-ţi vine să-ţi tai venele. Pe lung. Da mai bine se le laşi să mai crească, şi după aia.

io-n Dushu Tau! spunea...

Liviu...exact!
varanus...prea multa lume citeste...din cei injurati si blamati si a iesit cu discutii la job :))

lebreanu spunea...

Eteeeee.... pixu-n priza! Discutii la job. Si tu, si aia de discuta ar trebui sa fiti in stare sa separati job-ul de bloguri si alte chestii care se intampla dincolo de pragul firmei. Bine ca sunt eu intelept! :D Si daca ei le amesteca, nu o face tu! Blogu-i blog si jobu-i job, ziurel de ziua! Asa sfatos fara nicio finalitate n-am mai fost de ceva vreme... :)