27.1.13

2013. 27 de zile



in 27 de zile am reusit sa fac cam cat m-am tarat de vreo 3 ani incoace. In ianuarie am pus si-am luat situatia-n mana si am decis sa vad cum ii viata de unul singur si pana aici se pare ca am destupat niste izvoare care cred ca incepusera sa stranga namol.

Este straniu sa te gandesti ca a te crampona intr-o situatie face ca lucrurile sa stagneze si sa se umple de praf, pana cand intr-o zi te apuca pandaliile si inveti cum e sa faci unghi de 90 de grade fata de obiceiurile uzuale si sa vezi ca lucrurile merg fantastic de bine si ca de fapt ai avut doar ceva rezerve maaaari sa incerci ceva nou.

Drept urmare am prins o bucatarie cu zen in ea si manata fiind de la spate am decis ca e vremea sa incep sa revin la lucrurile pe care le fac cu placere si sa gasesc treptat cate o chestie de care m-am ferit si s-o atac cu cutitul si furculita, cu stergarul si aragazul, cu frecatul cu usturoi si cu sucitorul in cazul in care lucrurile nu se ordonau conform viziunii.

Asa ca pana acum, sunt mandra sa fi incalecat 4 cai salbatici si i-am dus la apa...

 Am gasit o metoda decenta de gatit mazare si culmea e si buna! supa crema de mazare cu menta si feta



am pus si-am produs prima data ever chili con carne, asta dupa ce am mancat o tura pe undeva si mi-a placut tare ideea de fasole cu carne - eu una nemancand carnat


 Am inceput sa fac prajiturile care-mi plac fara sa le las la jumatate sau neterminate 100%


Iar intr-un final glorios, dupa o lupta pe viata si pe moarte am invins prepelitele, dupa ce am avut 2 tentative esuate de prepelita cu bacon la tava si prepelita x, am pus mana pe picior si-n prag si am studiat problema, am dat toata silinta si iata:


i-am dat de cap si la asta. Nu stiu de ce, dar am vaga senzatie ca anul asta ma paste deschiderea unui blog culinar. Sh'apai no, daca o fi sa fie, imbratisam, primim, pupam, mancam!

10 comentarii:

Anonim spunea...

Well... If you know you're hot, you're HOT. (Cineva mai in varsta si cu experienta a spus asta).
Abia astept sa citesc viitorul papa blog.

silavaracald spunea...

Auzi, înţeleg că eşti pe cont propriu acum. N-ai cumva nevoie de o colegă de apartament? Fac curat şi aproape că nici nu mi se simte prezenţa. O să mi-o simţi doar din faptul că o să-ţi se-puţineze mai rapid rezervele culinare. Cel puţin cele dulci. Amandinele alea m-au cucerit total. :D

io-n Dushu Tau! spunea...

Mel nevoie...inca nu stiu :)) dar primesc intotdeauna cu drag musafiri :) si daca si anunta inainte, precis primesc ceva dulce si bun ;)

puff spunea...

M-am anuntat :))

io-n Dushu Tau! spunea...

puff :) anytime cu maxim drag :)

belgianca spunea...

oooo, vrei sa te mariti cu mine? spune da si divortez acuma. :))
apropo, eu varuiesc, desfund chiuvete etc. :D

blo spunea...

amandinele alea sunt produse de tine??? balesc incontrolabil, n-am mai vazut de ani de zile asa ceva.
si cand te gandesti ca de fapt mie nici nu-mi placeau amandinele :)))

io-n Dushu Tau! spunea...

dap..home made stuff Blo

Anonim spunea...

acu, scrie, te rog, si retetele. Ma intereseaza la supa de mazare, si la amandine.
Multumiri anticipate.

io-n Dushu Tau! spunea...

uhmmm..sa vad daca gasesc pe undeva o ardesa de-a ta de mail :)) ca mi-e nashpa sa scriu atata intr-un comment ;))