7.1.15

cum sa termini dintr-o miscare dihania din dotare



Dupa cum v-am mai povestit mi-am luat potaie la casa omului, no, asta dupa ce am decis bine si da si nu si plus si minus, ca nu lasa par, ca ma-sa ii cuminte si ascultatoare, ca ii micuta si-o pui una doua la papornita si fugi, no, rasa isteata si usor educabila, curajosi, etc cantarita la kil si suta de miimi de gram decizia. Booon.

Si prin urmare vine bestia acasa...si manca, doarme, pi/ca (xcuse meh french), jucat pana crapa ficatu-n'transa si inca un pic in plus de zgandareala cat sa vada daca invie. Zic eeeh, copilaria noo, toti am fost bolunzi cand eram mici, isi revine ea...no

A ajuns la un an jumate trecut, e tot mica, tot bolunda, tot nu da cu pletele-n populatie insa si-o pastrat si alte bune obiceiuri: trezit dimineata cand crapa primu' cocos, alergat si jucat pana crapa si fierea nu doar ficatul cu arunca-mi jucaria, sar in sus, alerg coada, ma dau peste cap, te bazai si frec pana mori, abuzat insistent de jucaria de plus cea mai mare la moduri xrated si seara la ora de stingere mai ca ar da o verificare pe deasupra si pe dedesubtul plapumii sa nu miste nimica in front, ca deh, daca misca deja este un declansator pentru o noua criza de joaca si sarit, topait, impuns, muscat si limbosit.

Sh'apai bateriile ei nu se termina nici  dupa ce o dus un drum de poiana pe jos cu frac-su alergand si agatand iegarii de alergat ai turistilor masculini pe la gambe, nici urcat dupa ciuperci pana in varful cel mai inalt. Pur si simplu cvadriplu duracell. Alearga cu o viteza de iti crapa capul si mai vrea si mai poate si nu oboseste. Se ascunde, alearga, tzopaie dupa nepotica mea, n-are nici o gara, deja are rezistenta sporita.

Bai fratica, da cand o iei de mustata si o duci 8h la birou, seara e NAUCA, se aseaza si doarme pe primul loc care ii seamana a "aici e acasa". Deci iaca! Pana si potaile sunt terminate daca le pui sa "munceasca" intelectual :))



ps. azi am luat-o la birou pe unde a frecat-o cu mandrie...ce face acum? COMA. Nici macarea de seara nu i-o trebuit :)))

4 comentarii:

mixy spunea...

daca vine la mine la birou, nu se scoala 3 zile! Garantat! :))

Mirona spunea...

Unul din porcusorii mei e asa: energie nelimitata! Pana e prins de vreun om (se intampla raaar) si smotocit cu simt de raspundere. Cred ca il epuizeaza nervos experienta, ca adoarme lemn dupa.

Andreea B spunea...

asa sunt si eu dupa o zi grea la serviciu :)

io-n Dushu Tau! spunea...

:))) si eu in ultima vreme :)))