28.8.15

despre fertilitate :))



Zilele astea m-am dat cu masina prin oras mai mult decat ar fi trebuit si drept urmare retina mea a fost cam zgariata de niste chestii  - lucru care nu s-o intamplat de mult, dar tre neaparat sa zic despre

semnu' de baby on board trantit mare in parbriz/luneta

Nu stiu cine a hotarat ca este nevoie de semnale vizuale si pe masini ca sa ne fie atrasa atentia ca domnia sa este potent/groaznic de fertila si ca a reusit sa impuieze planeta Yeeey! sa ne mai bucuram de inca niste mici poluatori cu pampersi.

Insa no, ii dam un virtual high5, ce-i al lui e al lui, mna, a luat decizia si-o asumat-o pana acu whatever.
 
Insa totusi intrebarea clara este urmatoarea...CE ar trebui sa fac eu, ca sofer,  cand ii vad masina cu semnul in parbriz?! Sa merg mai incet? Sa claxonez pana i se trezeste puradelul, sa-l feresc ca cu un ochi  pe mostenitor si cu un ochi in fata nu inseamna condus? Sa ii cumpar o perna si sa ii acord oareshce clementa cand doarme pe drum fin-ca a avut o noapte grea cu colici? Sa il las sa conduca ca un cretin si sa depaseasca masini ca un vettel pentru ca imparatescu-i odor tre sa ajunga acasa ca este ora de baita, cacutz si nani? Sa il invat ca copilu' trebe legat in scaun ca sa nu se arunce pe geam? CEEE?!


l.e. ma mai gandeam ca oare in jurul masinii aleia nu ai voie sa depasesti...ca daca toba ii zgomotoasa si ii trezesti odorul? tre sa depasesti ca balerina, cu fusta-n maini si in varful picioarelor?




10 comentarii:

Anonim spunea...

Nu ar conotatie negativa, daca ma intrebi pe mine, dar nu ma cita. Este vorba de un avertisment al posesorului de sticker catre ceilalti particianti la trafic: Conduc mai incet, pentru ca am bebe la bord si nu vreau sa ii amestec gandurile.

io-n Dushu Tau! spunea...

:)) mmm, dar daca ar fi asa ar trebui sa fie in regulament... alaturi de lamaie :))

Interzisa spunea...

de acord cu anonimul.

Anonim spunea...

:)))) esti dusă. Hi5!

mixy spunea...

tragi pe dreapta si ramai acolo pana trece.

paulie spunea...

Pasarica, din cate stiu eu, dar se poate sa ma insel ca nu`s Mafalda, exista o lege acu` care te obliga sa pui asa ceva in geam cand conduci cu copilu` in masina. E la fel ca semnu` de incepator in primul an de condus.

Asa ca .. nu mai e ca pe vremea Daciei 1300 cu o patura pe care dormea copilu` in spate.

Acu` ii musai cu scaun, cu inaltator , cu semn ca-ti duci pruncu`/prunca la plimbare cu masina.

Pentru ca UE si norme :D

Dar .. se poate sa ma insel

Anonim spunea...

Acel sticker ajuta in cazul unui accident.

Gandeste-te ca Pompierii/SMURD-ul vor acorda prioritate unui copil sau macar vor sti ca ar trebui sa se uite si dupa un copil in cazul in care masina respectiva este implicata intr-un accident.

val mănescu spunea...

Hai să trăieşti, duşuleţ, că de mult nu mi te-am mai gratulat. Amu-i momentu, că mi-ai dat lacrămile cu postul ăsta, deoarece, când aveam ploduţ nu era moda asta. Şi ce mândru mi-eram că am copchil! De-mi venea să-mi tâp zece girofare scintilante pe portbagaj. Numa că nu puteam c-aveam Oltcit şi ăla n-avea portbagaj...Şi de-aia numa mi-o vinit lacrimile...

io-n Dushu Tau! spunea...

of of Val. sensibil ca intotdeauna, pupati-ash ochisorii :)

o femeie spunea...

eu am alta egzplicatie: soferii cu copchii urlatori is mai lenti in miscare si in reactii, plus imprevizibili.
In rest, nu tin minte sa fie obligatoriu, ci recomandat. Scaunul insa stiu sigur si musai e obligatoriu, pt protectia copchiilor. Nu de alta, dar am niste povesti in jur cu copii la impact zburati din bratele ocrotitoare ale mamei si proiectati pe autostrada si apoi 2 zile in coma in Bagdazar ...