15.4.07

studentia..pe ultima suta



ie un stadiu care lumea zice ca-i cel mai beton, cel mai minunat..fantastic. Vremea sa pleci d'acasa sa scapi de parinti, de virginitate, de bani,sa iti faci noi prieteni, sa ajungi sa ai femei, sa inveti ce sunt alea petreceri, ce e aia destrabalare..sa ai parte de prima betie, de prima tigara, de primul joint si primul tras pe nas - mai nou - sa vezi pana la capat cu ce se mananca viata asta.

se spune ca a fi student e un moment unic in viata care dureaza intre 0 si 5 ani dupa moda veche 0 si 3 ani dupa moda noua, si dupa cum in moda exista vechi si nou, exista si chestii care nu mor niciodata adica studentii repetenti..care iubesc scoala in asa hal incat o fac a fi o experienta gen Van Wilder - bun film, bun caracter.:D

insa ca in toate filmele la un moment dat ceva se rupe si incepe sesiunea, stresul invatatul, profesorii de doi lei shpaguiti, colegi nashpa care nu dau cursuri si toate astea..care chipurile le inveti...deh..tot in facultate..cica n-ai trecut prin viata de student daca n-ai fost in sesiune, daca n-ai avut macar o restanta pe vara si alte asemenea ineptii. eh...ce sa zic...io am trecut ca rata prin scoala..a fost una din cele mai proaste initiative ever...una din cele mai proaste investitii ever. dupa 5 ani de zile am ramas cu nimic in cap..si nimicul asta se pare ca se cere dus mai departe...vivat akkdemia..

Niciun comentariu: