18.6.07

inca o treapta...oare am cazut?



se spune ca fiecare incercare majora din viata e o treapta...io imi imaginez viata mea ca o scara d'aia de lemn, veche...pe care uneori daca te avanti prea repede ti se rupe treapta sub picioare cand nu te astepti...oare am mai reusit sa rup una?

incununarea studiilor academice(care btw, mi s-au parut de 2 lei) cu licenta e una din aceste trepte...am fost, am dat, pana acum atat.

Dupa o noapte cu manele in piata matache, cu puradei urland cu ah imina mea...cu femei cu papuci cu toc metalic pe gresie, paturi scatzainde si usi trantite, supta la maxim de un tzantzar retardat..am plecat spre marele examen.

Acolo multa lume crizata, suda tigari dupa cafele si cafele dupa tigari oracaind in shoapta despre teoriile lui elull si despre paradigme sociale si mizerii. Am avut senzatia ca am intrat cu corpul intr-un roi de albine, moment in care in capul meu totul era ALB, liniste si nimic.

Este o senzatie tare ciudata. sa nu poti asimila nimic, dar nimic desi stradanii au fost. Este maximul de incununare. Sa te duci la licenta fara sa stii NIMIC. Sa ai senzatia vaga ca poti abera despre orice, insa sa nu sti nimic concret. Sa nu reusesti nici macar sa te panichezi, nici macar sa te ingrijorezi vag. Sa ti se rupa la turatie maxima.

Se ajunge in sala..in fata mea doi copilasi..ca n-ash fi putut sa le spun altfel..isi completau unul altuia cuvintele dintr-o definitie...ma uitam la ei ca in filmul mut. aka cu ochii beliti maxim si cu urechile ciulite poate totusi se aude un zgomot cunoscut. PAUZA. NIX. NADA...am realizat totusi ca ai nevoie de HUGE balls sa te duci la un examen capital ( pe care il mai poti da de altfel de 3000 de mii de ori) fara nici o greata...

se dau subiectele si incep sa desenez doodles pe ciorna...restul lumii scria in crize..umplea pagini...am inceput sa joc x si 0 singura..n-am reusit sa ma bat...intr-un final am reusit sa incep sa scriu ceva idei..care n-au nici o treaba cu realitatea...asa ca am ajuns sa sper ca o sa se puncteze originalitatea ideilor..
let's wait and see. e io contra ei sau ei contra io!?

2 comentarii:

Anonim spunea...

Hahahahahaha. De ce nu te-ai jucat pe telefon? Oricum, ce mi-ai adus di la capitala? Ca in afar` de elan muncitoresco/casnic, de-ai facut luna birou, n-am vaz`t nimic :|

io-n Dushu Tau! spunea...

fin'ca pe noi ne-au luat individual si ne-au zis ca sa ne oprim telefoanele... ti-am adus crackersi da n-ai vrut!!!!