21.8.07

O bucata de sapun



atata le lipseste la multi....ca deh apa calda au, instrumentar cu care sa poata face dush zilnic exista.

NU inteleg si refuz sa pricep cum dracu n-au invatat unii de epilarea(mecanica, cu ceara, cu aparat de ras, foarfeca, foc) a parului de sub brat, motiv principal pentru care put de ti se stafideste creierul...si mai ales fin'ca nu dau de un sapun de calitate..ci se spala cu cine stie ce cheia sau perlan bonux...sau poate doar cu apa..ca deh..apa spala si pacate nu doar o tona de feromoni putzitori.

si in afara de asta NU inteleg cum mama dracului oamenii care is langa ei zi de zi nu ii trag de maneca..ba..schimba-ti tricou/maieu, da-te si spala-te si tu dracului si da cu un antiperspirant pe tine...ca imi muti creierii...si mai ales femeile care stau langa ei...ma gandesc ca alea deja nu mai simt nici cainele mort...

Bleah Bleah Bleah.

inteleg ca se intampla odata...din graba...sa uiti, sa ramai fara...dar cand in fiecare zi sari din pat in tricoul de ieri...mi se pare o insulta asupra nasului meu....

Asa ca SPALATI-VA BA!

7 comentarii:

Anonim spunea...

"NU inteleg si refuz sa pricep cum dracu n-au invatat unii de epilarea(mecanica, cu ceara, cu aparat de ras, foarfeca, foc) a parului de sub brat, motiv principal pentru care put"

ei hai :) nu parul este motivul principal pt care put, astfel, am mirosi ca dracu in in cap non stop. Sau la pubis. Daca unii se poarta hairy, nu inseamna ca si put.

spalatul e o chestie de igiena. iar parulla subrat presupune o atentie sporita acestei igiene. poate fi f inestetic la barbati (la femei nu mai vorbesc) dar, se poarta, sunt o groaza de reclame pentru cosmetice barbatesti unde "modelul" are par la subratz.

ps. mai groaznic decat mirosul de la subrat este mirosul dintre tzatze. si culmea, nu e (mult) par aclo la specimenele astea.

simplu imparat

io-n Dushu Tau! spunea...

draga domnule simplu imparat

nu compara capul cu axila...in cap nu ai atatea glande sudoripare cat la axila...si plus de asta paru-n cap nu sta toata ziua in umezeala...

DOiu: intr-adevar aia din reclame au un puf acolo..daca ai vedea ce specimene de cositze au unii pe aici te-ai oripila...

treiu...tzatzele mele au cam slabit in dimensiuni asa ca nu prea se mai intalnesc..si prefer naturelle..iar nasu in decolteele altora nu mi-l bag.
Traiasca bicu si sapunu!

Anonim spunea...

de ce nu ti-ai dus argumenatrea la 1b. parul pubian. ori in cazul femeilor nu prea e vb de umezeala pe acolo? ca sanu mai vb de "aerisire".

pielea capului este una dintre cele mai "bogate" portiuni ale organului numit piele. si nu e cazul sa facem comparatii, pentru ca ar fi net in dezavantajul zonei pe care o susti ca fiind cea mai nasoala. exista si dl google.

ai zis puf? in poze? nu, am zis PAR. ca nu aveau codite e una, dar puf sigur nu era.

treiu tau, daca nasul in decolteele altoranu-l bagi, sa inteleg ca stai cu nasul la subratul trecatorilor?

so, eu urez ca sapunul nu sa traiesca, ci sa se miscosere de folosinta. cat despre bicul tau...

ca sa rezum povestea, nu parul la subrat il face pe un om "neingrijit" si urat mirositor.

s.i

io-n Dushu Tau! spunea...

dom'le...referitor la parul pubian..nu stiu...io fiind prin definitie un om cu 2 dush/zi la activ..nu am ajuns sa imi dau seama daca miroase sau nu...si plus de asta ma gandesc ca e necesar ceva efort sa se ridice anume miesme de acolo..:D

apoi...ce pot sa iti spun e ca transpiratia miroase mult mai nasol cand exista par la axila. de ce? habar nu am..e o kestie care am sesizat-o.
treiul meu inseamna ca stau langa oameni si traiesc cu oameni si am nasul fin si simt orice miros. asta nu inseamna ca nu sunt si alte mirosuri..insa in principiu..vara in tricou/maieu barbatii put in principiu in partea superioara a corpului si nu ai teorii stiintifice sa imi spui ca put de la mustata cand este clar de unde vine stinku. intr-adevar un om nespalat e neingrijit si urat mirositor..parul de acolo e doar un mijloc...

Anonim spunea...

doamna din dushul meu,

fireste ca transpiratia unei axile cu par va mirosi mai abitir decat o axila chelita. Dar, nu "transpiratia" in sine miroase. Sunty putini oameni ale caror transpiratii (vb strict de ubstaantele eliminate de corp) miros. Mirosul ala imputit si nedorit, apare dincontactul acestor substante eliminate cu bacteriile de pe suprafata pielii. Nu toate bacteriile de pe piele sunt "rele" (de aia e sitampita reclama unui sapun care lasa "0" bacterii").

Mizerabilele de bacterii ce ne fac respingatori sunt ingeneral eliminate la spalat. dar, cand ai par, radacina acestuia se dovedeste a fi un bun refugiu pt mnealor. de aia am zis ca daca ai par la subrat trebsa fii cu mult mai atent.

barbatii put din pacate inmulte locuri. si se stie ca sunt cumult mai neingrijiti decat femeile. pe langa asta, mai traim si in romania o tara ce merue e in coada topurilor de igiena, sapun, pasta de dinti consumata,schimbat chiloti samd. ma rog, la schimbatul chilotilor ii avem rivali pe francezi hehehe.

treiul tau la mine a fost doar o replica la idea potrivit careia as sta cu nasul intre tate urat mirositoare :) de am simtit asa ceva.

si eu traiesc intre oameni, mai ma accindetez in aglomeratii samd.

sau poate sunt oncolog :)))

ps. m-a spart protectia despam..imi trebuiesc vreo 3 incercari.

io-n Dushu Tau! spunea...

da dom'le ai totally agree with ya..chestiile astea se invata la biologie in clasa a 2-a. dar-ar dracu in ele bacterii de barbati :))
morala LA mai mult sapun folosit si la mai multa apa fiarta in lupta cu bacteriile (asta suna ca uleiu incins aruncat de pe metereze peste turci..)
n-am ce face cu spamu..daca pui si tu d-un iuzar nu te mai intreaba de sanatate

Anonim spunea...

http://img.dailymail.co.uk/img/galleries/hairypeople/3juliarobertsR_300x350.jpg

:D