8.12.07

odisee medicala...dom'le..in rumania de azi numa bolnav sa nu fi.
am descoperit ca tre sa imi scutur nitel genunchiul chirurgical sa pot sa mai alerg ca o juna dupa ale zilei necesitati..si deci am purces dupa o decizie de 0,001 secunde sa executam operatiunea. oamenii s-or gandit sa ii dea si un nume pompos...exostoza exostofitica la nivelul 1/3 distale femur stang. futu-i ...n-am putut sa fac si io o boaba simpla gen..iacrs sau fdd hdd sau irc?
sange, pipi, intepaturi, impaturituri, internare, hartii, pijamale, desene tribale pe coapsa mea, pregatirea morala de anestezie generala...hai la sala...cine nu-i gata il iau cu lopataaaaaaaaaaaaa....
frisoane de frig pe masa de operatie pana doctorul isi aseaza tot instrumentarul...imi prezinta toate sculele - oare ma stia fiind freak for tools? - de la pense, departatoare, ciocanu mic, ciocanu mare, dalta, forcepsu shpitu si letconu...incepe sa se adune poporul..baga branula in brat...si zice hopa sus...Hopa sus? da une merem? aaapai am zis ca ar fi bine sa iti facem anestezie rahidiana in loc de generala..esti tanara, usurica si e mai sexy..n-o sa simti nimic...o sa auzi si vezi in schimb...sexy...intr-adevar....si hopa tzopa ma scoala..ma pun in pozitia 16 baga acu in coloana...si totul e bluuuuuuuuuuuuuur....incep chansonetele frantuzesti...bascalia intre doctori cata vreme opereaza...peste 2j de minute eram cu picior nou nout in pansamente in drum spre observator...acolo am shezut ca un cozonac cu 4 paturi peste mine sa nu imi mai fie frig...senzatia de a fi anesteziat de la buric la vale nu se compara cu nici o chestie executata ever...brr..spookie...mai bine nu...am decis de azi incolo sa nu ma mai imbolnavesc nici macar de gripa...
concluzia finala e ca:
saloane fara babe pe moarte - NU EXISTA
saloane in care se doarme pana la 7 - NU EXISTA
persoane care sa nu se zbata ca ii doare un cur, un picior o mana - nu exista
durerile postoperatorii la genunchi
- NU EXISTA
apoi:
Mancare de cacat - exista peste tot...ultima zi am facut toxinfectie alimentara :D:D::D
Ceai de kkt - exista peste tot - io nici la caine n-as da asa ceai sa bea
dureri de cap - exista peste tot - daca n-ash avea ditai 7 cm lungime gaura pe genunchi care zvacneste din cand in cand ash zice ca mi-au facut lobotomie frate. asa dureri de cap si greatza...JAMAIS.

Un comentariu:

Anonim spunea...

da genunchiu in gura cui se oprise? buba la genunche e anatema. nu dorim la nimeni. a, ba doresc la cineva. da ala se taraste, n-am sanse sa se implineasca.