21.1.08

pipping tom



dom'le..cine e simpatizeaza cu sintagma "la mine in casa fac ce vreau" sa-mi ridice si mie mana...
intr-o zi pregatindu-ma sa ma car in pat pe la 12-1 sar in pijamale si ma asez in pat...uitand sa sting lumina la pesti...a trebuit sa ies intr-un asa zis balcon..ca s-o rezolv...asa zis balcon..adica o felie de balcon dezafectata prin smulgerea usii din pereti fara voia ei.

Sting becul si arunc ochii pe geam sa vad daca masina inca e in parcare..daca becul e la locul lui...runda de seara... si observ ca dragu meu vecin de vis-a-vis statea la o tzigara in balcon si se boldea la buca mea iesita din pantalonu scurt' de pijama..ma uit urat la el si ii gesticulez una doo...el continua sa suga cu nesatz din tigara...am decis sa il ajut sa isi dezlipeasca ochii cu ranga de pe fund si ma car la somn... peste vo doo zile...papitzoiu tot acolo.io alergam in undiez sa gasesc pantalonii care ii pusesem pe scaun undeva prin camera...iarasi ochi lipiti..iarasi comentarii libidinoase...same stuff de fiecare data cand ma prinde in offside.

stiti v'o metoda de combinat vecinii babalaci sa se mute de vis-a-vis? sau ceva picaturi de scazut vederea? ca la varsta lui vede prea bine si pentru un minor...si nici erectia nu mai face bine la viagra :))

2 comentarii:

b0gdan spunea...

:D Io mi-am pus perdele (dupa un an) la balcon.. tot din motive de vecini multi si degeaba care stau toata ziua pe balcon.

Anonim spunea...

lasa-l mah.
atata bucurie mai are si el, sa-si clateasca ochii..

ce dracu, maine-poimaine (peste 20-30 de ani) ajung si io sa fiu in stare numa sa ma uit :D

si tu, ia gandeste-te, cand o sa curga pieile de pe tine, o sa fii toata numa riduri, si mai vezi sula numa pe net, nu ti-ar place sa-ti mai clatesti ochii din cand in cand??

io din pacate am peste drum facultatea de petrol si gaze. masculi 99%. sub mine, magazin de telefoane. deasupra, dracu stie ce, ca nu vaz. in stanga, o institutie publica. in dreapta, un apt gol.

de unde dracu sa vaz si o o buca ceva??? :)

Dracu