25.2.08

i fucking love you too...asshole



dom'le...sincer zic m-ash anume ceva pe ei clienti imbecili, idioti si retardati PUNCT.

am avut un drag client care m-o futut 3 zile la cap sa ii fac o brosura de dooshpe pagini ca ii trebe urgent..asap de asap si importanta de cel mai grad nivel..bagi ca migu jde ore...ii dam o halca partial lucrata...nedefinitivata ca design, texte sau blabla..zice.."da sursele tzigane, ca ajunge cata treaba ai facut..mai avem noi de corectat un pic la text.."...

apare apoi mail cu fantastic...super mareata performanta...sunt impresionat in mod real...multumiri pentru implementare si realizare super repede super fantastic aproape coca cola..ca sa trimita azi lucrarea inapoi la noi pentru niste alte chestii...si sa nu mai aiba nici o tangenta cu ceea ce era facut initial.

iubesc oamenii care fac chestii d'astea.jur pe rosu. ei iti trimit cel mai probabil un desen de clasa a 2-a pe fax, uneori cu scris de mana si alte cacaturi.....tu le trimiti lucrari frumos elaborate dupa niste reguli clasice de dtp...desenate, asudate si transpirate..si el isi baga pula si foloseste doar textele copy-paste-uite de tine... iar peste ideile tale vine si tranteste niste decupaje de 2 lei facute in paint.

genul asta de lucru ma face sa imi vina sa imi bag pixu si sa ma las de dtp si sa ma apuc de crescut boscheti pe undeva printr-un balcon si sa stau sa ma uit la soare...in loc sa las muiangii de doua clase sa isi bata joc de ideile mele.

Va doresc si voua la fel ca la snspa-ul meu iubit sa muriti intepati in cactus.

Un comentariu:

Inah spunea...

poti sa mori linistit cu unu' de'asta de gat..
sa vezi cum mori cu unu' care..dupa o luna si juma de munca nebuna la un raport..cu modificarea modificarii poolii calului....dupa ce ai imprimat/laminat cca 25 ex. (avand ok-ul dat cu o noapte inainte)vine idiotu dimineatza..si urla din usa:"am o modificare la pagina 187"....
deci...ori faci decompensare nervoasa..ori iei totul cumintel de la capat (ca poolica ti-o distrus evident paginatia si cuprinsul..si mai tot)..ori il omori:))