25.2.08

minunatii de la snspa




initial am zis..no hai sa fac o facultate...ala bala portocala.. mno...aici pare interesant..ia sa vedem...dupa 5 ani de bagat bani sanatosi, organe si de trezit duminica si sambata la ore inumane, de dat examene la discipline pe care numai mama dracului le poate folosi v'odata in pR si din care sa fiu a dracu' daca am retinut macar o patrime dupa 5 ani...am reusit sa inchei intr-un mod valabil contactul cu aceasta institutie...finalizand printr-o schema simpla licenta...examen si sustinere lucrare.

examenu' ca examenu, vara..cald obligatoriu mers la bukale pentru sustinerea lui...dementa..cazare peste noapte cu manelari si curve alergand pe holuri. trecut examen..nimeni nu stie data la care se sustine. asteptand cu sufletul la gura sa se termine odata tot acest infern..ajungem si la fantastica sustinere..la care singrul lucru acceptabil gasit de comisie a fost sa spuna, ca am scris lucrarea in goana fin'ca nu am pus diacritice in bibiliografie la mult prea iubitul cuvant bucuresti.

asta dupa ce a trebuit sa fac echilibristica pe sarma din cauza sabotajelor criminale pe care le fac pc-urile de acolo nedorind sa ruleze prezentarea obligatorie de neam ppt.

si mucii mi-au sarit si mai veritabil azi, cand dupa 10 luni de la sustinerea examenului, aflam ca de fapt tre sa mergem IAR la bucale sa ridici un cacat de hartie pe care mai platesti si o basca de bani, insa madamele abia proceseaza diplomele generatiei 2006...deci am zis io de la un capat...facultatea de comunicare si (fe)relatii publice din bucuresti este de o indolenta crasa si de o comunicare mai valabila ca intre doua borcane de castraveti murati aflate pe acelasi raft in beci.

va urez sa MURITI IN BEZNA!

ps. photo by these guys

4 comentarii:

Inah spunea...

nu crapa astia..fii sigura...se hranesc cu nervii nostri....si's rezistenti ai dracu'....mama-doamne...
baga un drum si asta e:))

io-n Dushu Tau! spunea...

nu poci sa merg..ca deh..inca nu-s gata..e mare inginerie sa faci diplome...si tu batushi papuci pe la ei?

Inah spunea...

neah
io batui la ai mei...la F.U.T. (facultatea de utilaj tehnologic)..
inspirat nume si-or ales...ca mi-i si rushine cateodata sa zac ce scoala facui....
ptiu...

castleless spunea...

ah, snspa! o nesimtire in viata a celor care pe vremuri slujeau partidul comunist oferindu-i suport calificat dpdv intelectual. (cam toti profesorii de acolo sunt fosti profesori stefan gheorghiu...) majoritatea cursurilor facute dupa stilul vechi al discursurilor ceausiste al caror singur scop era ametirea auditoriului. i-as mai injura si aici, dar tocmai am facut-o (din nou) pe blogul meu... asa ca pentru moment m'am mai calmat...