4.3.08

No reservation...cu Anthony la romanica...



Da, is fanu' lu' nea...si da imi place stilul lui de a face emisiune, si da...nu m-a deranjat emisiunea asta!

imi place ca romanii de dincolo sar de cur in sus la nea bourdain pe blog....isi apara frate pamantu de parca ar avea vila la etaju trei in bloc in ferentari si le-a afectat imaginea faptul ca a aratat araturile din micul paris..."de cati ani sapa micul paris in loc sa il renoveze? who cares? a fost prezentat denaturat totul..s-a aratat doar rahatul...ok
am vazut emisiunea pe youtube...nu mi s-a parut sa fi facut de cacao foarte tare romania...
de ce ne laudam oare doar cu minunatiile care vrem noi? ca avem curve frumoase..avem - iaca nu le mai incape romania sa se afirme...vor in italia, ca avem zacusca buna...om avea..who cares? el totusi nu cauta doar lucrurile cu care ne laudam, ci si ceva ce scapa ochiului de turist imbecil - cum ar fi halloween ala la bran...americanisme de doi lei, dar asta vindem noi..remember?

Oricum, evident romanii stiu foarte bine sa scoata matza moarta din orice ar fi..emisiunea intr-adevar are o tenta agrara...insa wtf..astia suntem...ca el n-o vrut la athene palace sa mance ci la crashma crucii de vanturi de unde o fi..sa fie sanatos..omul a prezentat ce a dorit pateul lui. de cand un singur individ poate ilustra o tzara? de cand e nea bourdain trend setter pentru romania oamenilor? da..el si-a spus punctul de vedere, care de al'fel este liber, la voi nu?....

voi aia care ati dat bani pe campanii de mii de dolari care nici macar nu le-am vazut la tv, despre lansarea brandului de tara? unde sunteti, ati facut ceva mai bun? macar el a deschis gura si a zis..da romania are tzuica si rusia betivi idioti...ce vreti mai mult?

apoi daca romanii au fost idioti sa dea bani si sa se faca de cacat nepermitand filmarea decat contracost a unui cacat de soclu cu pana...e rusinea noastra..nu a lui care a vrut sa faca ceva...
romanici suflete mici..bagati la cap...si scoateti-va cacatu' din cap...ORICUM nu avem ce prezenta frumos si autentic decat chestii agraro mizerabile, in rest, nu avem, nu filmam, nu va dam voie,
Hai sictir voua astora revoltati...

3 comentarii:

Inah spunea...

soro, da stiu ca lovishi poblicu drept in oo...
adeka, kum ma rog nu avem motive de lauda?
adeka nu suntem noi cei mai fromoshi, cei mai jmekeri...?
zau, daca pricep...
apai, noi suntem mari bre...dam sute de mii de euro (cam 350.000...un rahat) pe clipuri de promovare a scorburii asteia de tzara...il filmam pe dracula si pe batman...da' nu mai ajung banii si pentru sonor..deci, nu ne primeste nimeni clipurile spre difuzare..
ete, atata paguba...sugeanear kilotii..ca bani de tocat mai avemm...ai, sa vina inca 350.000 euro sa bagam si sonor la clipurili alea...sa vaza universu ce mishto stau colantii pe dracula al nostru.
p.s. ala fuse impertinent...cum sa arati gropanele..alea se simt nene...e filingu romanesc care razbate din tot si din toate.

Anonim spunea...

Hi hi hi. Chiar meritam sa patim asa ceva.
Cel mai misto e ca deplasarea domnului a fost platita de Ministerul de externe sau de cel al turismului, daca exista asa ceva.
Iti dai seama ce schimbare a obiceiurilor impanantenite aici?
Adica cum sa dai bani cuiva si sa nu zica de bine?

Anonim spunea...

pai cam asta fu faza de cacat pana la urma: ca omu o fost un spagar neprofesionist.

adica, daca iei o spaga de 20.000 de coco ca sa mananci un cacat, manca-l pana la capat, nu te mai da rotund cu "io zic numa adevaru, sa moara mama". daca facea treaba pe banu lui, era ok.

ca sa nu mai spun de cretinismul de a alege un ghid rus pt romania.

Dracu