10.4.08

idei..



ideea nr.1 e legata de femeile care merg la spinning...been there...done that for 10 minutes...dead for a lifetime. daca alea care biciclesc 40 de minute dau afara 600 de calorii fara sa transpire un strop, io care mai sa cad de pe bitziclu fin'ca nu mi s-au incordat muschii corespunzator cand a zis nenea: mai tre sa faci aerobic ca n-ai forma fizica...deci..out!; ce pana mea sa mai zic...prefer sa dau la pedalele de la masina...pana intru in forma fizica sa pot zburda pe dealuri imaginare intr-o sala plina de femei transpirate.

ideea nr.2 e legata de un vis d'al meu de cand eram mica...repspectiv: oare nu exista un cleste..cu care sa imi scot toti dintii din gura, sa imi pun d'aia de plastic sa nu ma mai doara si sa nu mai stiu cum e sa n-ai o carie..si totusi sa te sui pe pereti de durere? si iarasi, mai ales cum e sa te doara...si sa nu poti pune dejtu' sa spui..no, futu-i asta ma doare...nu poci sa imi explichez, ma jur! imi doresc sa petrec totusi seara cu gheata intr-un pahar de jack, nu in poshetuta d'aia care se pune pe zonele care te fac sa te catari pe pereti de durere...fuck it..life!

2 comentarii:

Unknown spunea...

Ai avut ocazia sa incerci PowerPlate? Am vazut pe aici prin vitrine la tot felul de cluburi din astea de miscare si nu pot sa imi imaginez exact cum poate sa fie "workout" sa stai pe o placa ce chipurile vibreaza...

io-n Dushu Tau! spunea...

apai prefer sa imi misc fundu...nu sa mi-l miste altu..adica daca vreau asa ceva ma duc la electrostimulare :)) da ma fac io mare si intru inapoi in forma de cozonac :))