12.5.08

cupchii



n-o sa inteleg niciodata de ce mamele care se stiu neajutorate in privinta educarii copiilor nu fac avort. de ce se chinuie, chinuie un copil, o sa chinuie un tata, o educatoare, o invatatoare, niste diriginti, profesoare si alte rude de mai mic sau mai mare angajament sanguin.



iarasi nu inteleg de ce la copii idioti, neobrazati, nesimtiti, mici binladeni in devenire li se spune hiperactiv in loc de prost crescut. dl goe cred ca era mic copil in pantaloni scurti pe langa aieshtea.

nu inteleg la cazul de copil de mai sus de ce nu ii este aplicata nici o pedeapsa corporala sau nu, de parinti, iar psihologii dau din umeri cand parintii disperati de crizele de nervi pana la invinetire spun ca un copil de 3 ani are personalitate foarte puternica si ca ei nu au nici un sfat pentru parinti. ce cacat de personalitate sa ai frate la 3 ani cand nici nu stii unde dracu ai olita ca sa nu mai spun ca inca mictionezi relaxat in pantaloni/pampersi.


nu inteleg in ruptul capului parintii care ii permit unui plod sa faca istericale in public. io daca ar fi al meu l-ash lega fedeles si l-as ascunde intr-un geamantan. efectiv iti sta mecdonaldzu'n gat si iti vine sa mixezi kinderu cu blenderu de mcflurry numa sa taca dracu din gura. urla ca nu ii dai, urla de fericire cand se da pe tobogan, urla si tranteste ca nu i-ai pus maioneza-n farfurie, urla de fericire ca ti-a pus maioneza-n par in timp ce treceai pe acolo..ce mai frate...tarzan catarat pe liana care nu stie sa relationeze la nimic decat la urlet.

iarasi nu inteleg de ce parintii nu mai hranesc copchii cu o capshuna, o minciuna, un orez facut acasa, o pasca ma-sii ceva. ii indoapa cu zaharicalele din cel mai pur borcanash de hippy-happy si alte neamuri de hapuri de cresc si zburda hormonii in ei de la primul centimetru in plus fata de nastere.

si dupa toate astea nu inteleg, de ce odata crizati la maxim parintii, dau istericul la cresa, gradinita, isi fac cruci cu limba si respira usurati ca au scapat si apoi se mira de ce educatoarea ii pune banda adeziva pe gura si il leaga de calorifer...de ce oare dragi parinti? impuscav-as in fund cu sare cand imi tulburati micu-n gat...nu mai bine castrezi anumite specimene exact ca pe caini?

4 comentarii:

Anonim spunea...

pai sa nu bati covoare pana le doare?

io-n Dushu Tau! spunea...

ba da...iubesc masochismul batutului covoarelor pana ramai fara rasuflare...batute cm cu cm pana nu mai poti ridica mana sus...batute pana invata sa isi tina gura si ramana numa scamele de el..
romantic..nu?

paulie spunea...

Nu stii reclama aia cu "maman dit que je peux"... probabil ca de aia. :D

castleless spunea...

de ce ele nu avorteaza? de ce ei nu se castreaza?
so simple. Pentru ca EI NU STIE! ...mama lor...