29.5.08

proasta in trafic



dupa cum probabil s-o sesizat am pus titlul la feminin, generic avand in vedere ca toate tutele si tutzii din trafic in mod garantat sunt catalogate ca femei, pana la apropierea campului vizual in asa fel sa se poata face identificarea sexului de la volan..

apoi e mai uzual, mai intalnit si stiut faptul ca femeia nu trebuie sa faca al'ceva decat sa faca copii. fin'ca mancarea o peceste, masina spala si vasele si rufele, cine mai poarta haine calcate nowdays?! Deci e clar ca femeia nu e homus technicus, este o pacoste si-n trafic. nu neg ca pe langa ca is distrate, neatente, conduc ca o cizma, nu au simtul vitezei, nu le au cu orientarea in spatiu, tinerea unui culoar prestabilit si ales cu semnalizare la stanga si la dreapta, mai au mainile ocupate cu tzigari, brichete, telefoane, rujuri, oje si alte minuni ale tehnicii care fac si asa micul si piticul simt al directiei sa dispara in neant ca si cum nu a fost acolo, nici gura nu i-o mirosit a usturoi.

INSA.
Proasta in trafic se intampla sa mai aiba si sex masculin. de la ba coaie..ete ce pot io sa fac: conduc cu genunchii, ma scarpin in nas, turez masina pana la iesitul pistoanelor prin capota, ma mai scarpin la oo o tura, mai deschid un hustler in intersectie si uit sa mai plec batand o laba la alina plugaru, la oare sa ma mut pe banda asta..hai acolo..nu stai pe astalalta, ntz..hai pe a treia..si pana la capat asa le bungheste de nu sta pe nici una din cele trei ci doar pe doua, strangand un presh intreg de organe de la vizitatorii intamplatori.

la ba labo...vrei sa vezi cum ajung la suta in 4.5 mai reped ca ferrari, la uuuu pe geam jumate scos afara la pitzipoancele din masina de vis-a-vis , la si eu pot sa merg mai incet ca melcul si sa enervez oamenii in trafic, ia sa bag io niste blitzuri la proastele(@indiferent de sex) alea din fata care nu isi misca mortii mai repede.

insa oricum cea mai bestiala proasta masculina din trafic are o dacie din 1799 toamna, are in ea cel putin 2 tweetere si patru tunuri de bass in portbagaj, (SI FIE INTRE NOI ASCULTA MANELE). shi o mãna ca si cum ar nashte nevasta-sa in fiecare clipa, face manevre demne de schumacher in parcare si cireasa de pe tortul colivei e ca are carnet de doar 10 zile si plimba cu mandrie mamaliga-n geam.

sau acu si pe partea ailalta.

mai sunt proastele masculine si feminine peste 7x de ani, care orice ar face, indiferent daca is piloti de curse sau au condus carutza toata viata lor nu pot decat sa incurce traficul la ce reflexe absolut naucitor de rapide au.
deci, da...e multe proaste in trafic.

PS..am uitat sa spun ca in bv vad deja din ce in ce mai multe taximetriste in trafic...pana acu vro luna erau doar fro 2-3 acu toate casnicele se reprofileaza in incurcarea traficului rutier si asa futut de asfaltari electorale?

Un comentariu:

castleless spunea...

da. cand ma voi facandu'ma mare, imi voi punandu'mi sus pe masina una bucata mitraliera de companie si patru bucata camere de luat vederi. cele din urma pentru simplul motiv de a avea la dosar justificarea pentru care ceilalti au murit... din nesimtire / prostie. (just in case - daca intreaba cineva...)
pana atunci deschid shop. vand par alb... si'mi prajesc neuronu'. ca's bou... si ma enervez. deh, cati au norocul de a locui in sudul bucurestiului si de a avea biuroul dincolo de nordul bucurestiului... in otopeni?