25.6.08

iuropenele



din cauza lor, iuropenelor ma mai uit si io la tv si m-am oripilat pentru urmatorii 16 ani. si nu doar din cauza folbalului - vorba bunicii, ci din cauza unei rahatzenii de reclame. Fah idiotilor, daca ati avut bani de bagat in primetime, in timpul campionatului, aveti facute fro 3 reclame, la fel de imbecile fiiiiiiiiiiiiiiiiecare, cum pana mea nu ati avut bani sa va angajati o echipa de creativi realmente creativi, nu o echipa de retardati balbaiti. si aici ma refer la reclamele la ferestre, ferestre, ferestre care se deschid deschid deschid pana crapa ficatul in consumator....ferestre de la nefericitilor de la qfort daca am tinut bine minte.
damn retardz!
APOI ie reclama cu andri popa de la cec bank sau bank cec...cum i-o fi botezat dumnezeu si pe astia..iarasi niste creativi de cacat si probabil mai sunt, dar cum de nervi zapp-ez cat ma tin bateriile de telecomanda, nu mai zic nimic decat de concluzie.
se pare ca in primetime apar numa firmele producatoare de publicitate de tot cacatul...ma intorc la animal planet si la discovery
DIXIT!

2 comentarii:

Anonim spunea...

Eu l-as killari pe ssasaitul ala din reclama la Actimel cu Everestu si pe aia care l-au pus acolo,,

castleless spunea...

bleah. traim in tara shparlei. a avut nea' pandele o shparla cu nea' costel si dupa ce au tras un buliard de coco de la constructia unei sosele / pod / strazi samd a bagat si ei bani la afacerea lor pusa pe numele lu' fi'o'su' (ca ei e oameni suspusi), afacere condusa de puradelu' lu' toashca, si bibica lu' mocanu'... pai ce vrei sa iasa din asta? de un' sa stie nespalatu' ce'i aia pana de gasca?