13.7.08

turist



azi am iesit in oras, duminica, ora 18 si ceva. jur pe rosu ca nu mai merg in oras. brasovu asta a devenit asa un neam de hawaii si constanta lu mazare. nu mai poti trage un partz de atata popor pe strasse. tre sa te retragi neaparat intr-un loc intunecat si sa te uiti in stanga si in dreapta ca sa poti lansa ceva, insa o sa constati ca totusi ceva sau cineva iti sufla in ceafa. absolut enervant. sa nu gasesti un loc pe o terasa sa stergi o bere in liniste, sa nu fi zgariat pe retina de pitzi si coca sau de limbi care mai de care mai alambicate. Ba va urasc, mergeti la voi acasa! ce? io vin acolo sa va iau aerul?

6 comentarii:

Cetateanul Popescu spunea...

Io am urât cu patima Cerbul. In perioada Lui tot centrul era al Lor; mie nu-mi mai ramâneau decât periferiile. Yuck!

Pe de alta parte, intrucât clientii mei plateau mai bine dupa Cerb, parca-mi venea sa-l iert. Cumva.

Ieri (sâmbata) am iesit si yo pe strasse. Hmm... parca te-nteleg. Si parca nu. Republicii era deprimanta acu' câtiva ani, goala, cu câte un local aruncat ici-colo. Acu' e plina de viata. Poate un pic prea plina, hm, dar...

Pare ca nu putem decât alege intre 2 rele: ori e plin de turisti, si orasul (turistic) Brasov merge bine, ori renuntam la ei si traim intr-un oras doar al nostru, dar sarac. Greu de ales...

castleless spunea...

haha!

sa moara si matza moarta cu capra vecinului in brate!

uite asa ma mai racoresc si io cand ii vad si pe altii ca se simt cotropiti de orice neinvitati la ei acasa. cu umplere peste refuz.

da orgasmu' nu'i complet, ca pe voi dupa ce va cotropesc nu va nijura, da la noi culmea tampeniei, dupa ce isi fac loc cu coatele, pana in cele mai intime locsoare, tot ei ne injura ca e aglomerat p'acilea, ca e lume multa, ca prostcrescuti, ca melteni, manelari si alte acefalice. sa fi stat dracu' acas' si nu mai era inflatia asta de ghertzoi. parolle d'honneur!

da, v'ati dat seama, sunt un infumurat, nesimtit - si ce va mai place sa spuneti - de bucurestean.

io-n Dushu Tau! spunea...

eheeee...cetatene :)) mai avem un pic si vine iara cerboul :D deci, cre ca ma car in tzarile reci pana o sa am si io loc de un partz la mine acas :D

io-n Dushu Tau! spunea...

:)) castleless mai ca as fi jurat ca zici constanta ;)) asa-i cu treaba asta. voi veniti la bv si nu va inghitem si drept reply va trimitem toate masele de manevre acolo. aici macar slava doamnelor...85% is straini. vezi numa mucshe d'astea exotice..acu fro 2 saptamani era plin de frantzuji, acu erau ceva natii d'astea blonde..scandinavi...dupa vorba asa ca tot e bine :D

castleless spunea...

bine. ok. cedez. promit sa nu mai calc in brasov decat cu ordin de deplasare (delegatie cu munca, sau chemat de colega de facultate care mai vrea sa ma vada din cand in cand).

dar va rog io, spuneti'le astora (mase de manevra) ca s'a terminat sezonul la bucuresti. la naiba, aici tot vin, tot vin, da' uita sa plece!!!

si fin'ca (din motive absconse) astia nu vrea sa plece cand vede ca e plin, pentru a lua locul altuia sunt dispusi la orice potlogarii. ca e mult mai usor sa te dedai la actiuni specifice potlogarului cand esti printre necunoscuti decat la tine in casa de fata cu ai tai.

ca eu nu mai vreau sa concurez cu cretinoizii astia lipsiti de orice printzipiu pentru loc de munca, loc la terasa, casa, loc pe strada, loc langa o fata, loc in parc samd. ca n'ai cum sa castigi cinstit in fata altor 200 de melteni care fac toate gamele de acrobatii posibile pentru a obtine acelasi lucru.

ieri am mai vazut una tare. pusti din provincie angajati soferi in bucuresti. (http://castleless.blogspot.com/2008/07/accidente-in-vecinatati.html) fac astia genocid! cunosc nenumarate cazuri de soferi din afara care lasa masina la marginea bucurestiului ca recunosc ca nu fac fata inauntru.

io-n Dushu Tau! spunea...

castleless, promit ca ii chem acasa pe aia care ii stiu, desi is deja atat de intzeleniti acolo incat jur, cre ca aveti un gradinar bun pe acolo, au prins radacini acolo, instant.