31.7.08

vrabii cuminti



probabil asta e un oximoron. ca si baba frumoasa si copilul cuminte. azi o tolomaca de vrabie in timp ce se chinuia sa aterizeze in ghivecele cu flori a ratat, ca toate mig-urile in viata, sh-o executat minunata figura cap-n-geam. va intrebati probabil ce cauta ele in ghivecele cu flori? apai nici o n-am stiut pana azi cand de nervi ca m-au trezit la 7 am inceput sa le spionez. dragele de ele au ajuns la concluzia ca florile mele is prea new wave, new trend, ciufulite...si au inceput sa mi le scurteze. cu sarg si nerv...au inceput sa imi scurteze ceapa de ghiveci, sa imi sfasie busuiocul si ale dracu, sa imi manance cimbrul...oare au viermisori? nu mai spun de ghiveciul imens cu lobelii, arata de parca e fugit la festival punk. nu mai are flori..are doar betze ridicate nervos spre cer si ici colo cate o floricica. noroc ca inca n-au dat de ghivecele cu rosii...ca probabil cu ceapa si busuiocul isi faceau o minunata salata de vara...tu-va-n aripa!

4 comentarii:

castleless spunea...

ce frumoooos! :D

Anonim spunea...

şi nouă ne-au scurtat plănţile! 'tu-le'n cioc de 'andicapate ce sunt!! Acuma din cauza lor, fumez afară (noi avem curte), lucru care nu este tocmai rău! De fapt. :D

Cetateanul Popescu spunea...

Vrabiile... sunt istete tare! Pe vremea cand eram student (pe vremea "ailalta", adica sub Ceasca) aveam pe geam la camin, in paralel, un pachet de unt comunist din lapte de vaca socialista (adica amestecat cu margarina, sa fie mai dietetic) si un pachet de margarina Rama, produsa la vecinii nostri din pusta ungara (maaare sacrificiu facut de ai mei, care au renuntat o luna la portia lor de Rama, sa am si eu ceva mai bun la gust de pus pe paine). Ei, si care pachet credeti voi ca a fost atacat si consumat pe sfert in nici doua zile? Evident: ce era mai bun. Untul romanesc a ramas neatins. 'Tu-le-n aripa pe ele de vrabiute!

Anonim spunea...

Mi-am imaginat săraca vrăbiuţă şi m-a umflat râsul. Durere. :))