11.8.08

no sa nu le doresti numa de bine?



azi am fost sa platesc utilitatile, mai bine zis sa INCERC sa le platesc. inainte vreme mergeam cu toptanu de hartii la posta..isi alegea tanti aia de acolo ce ii trebuia, dadeam banii si gata. spor de frana. azi in schimb, coada, nu se poate plati gazul la noi, sanatate, am plecat. la brd nu se poate plati electrica in schimb, da poti plati gazul. la bcr nu se poate plati nimic, desi curvele de la electrica scriu peste tot pe facturi bcr, si alte mizerii de banci care strang din umeri...in concluzie..
in loc sa iti faciliteze plata tuturor facturilor odata, sa nu te plimbe de la ana la caiafa sa le dai TU bani, te conving pe zi ce trece sa-ti bagi pixu in serviciile lor si sa nu le mai platesti facturile...efectiv sa ii futzi in gura tocmai pentru faptul ca is atat de imbecili incat nu iti mai lasa nicio posibilitate - tie poporului muncitor care zace 9-19 la birouri - sa iti platesti facturile. cine dracu are timp sa alerge juma de oras sa plateasca 8 lei gaz si 40 curent si mai ales sa aiba program la casierii sambata/duminica? NOOOO suntem MARI domni..tu-va-n aripa.

4 comentarii:

paulie spunea...

asa dusha.. musca din ei.. mama lor .. :P exista online banking ;) poti sa platesti aproape tot de la birou :D

Anonim spunea...

De acord cu Paulie! Eu am platit electrica ieri pe la 10 noaptea, fara stres, nervi si pierdut timpul la cozi! Acum astept o solutie sa pot plati online rata Credex si intretinerea, si as fi un om fericit :)

yesterdayman spunea...

...cum zice si pe contractu' lu' electrica, asa meritam pen'ca suntem "consumatori captivi", na...

io-n Dushu Tau! spunea...

dea, s'tem toti un soi de penis captivus, putem doar scuipa sa ne eliberam..si voi boiz en garlz cu homebank si internet acasa...digipasu' meu e cu capatzana in ultima vreme si e la reparatzi :D