1.9.08

nu inteleg...




ce e in capul a doi oameni care is intr-o relatie de o vesnicie si care se cearta si isi scot ochii mai des decat se saruta sau se mangaie. nu inteleg oamenii care accepta escapadele partenerului si inchid ochii si merg mai departe. nu inteleg oamenii care accepta injurii si amenintari doar de dragul unui posibil maritish sau doar de dragul aparentelor. nu inteleg oamenii care accepta sa fie calcati in picioare si lucrurile sa nu fie facute niciodata in felul in care doresc ei. nu inteleg ce e in capul oamenilor care se lasa dominati in toate domeniile posibile fara sa scoata o vorba. nu inteleg de ce exista rabufniri de ura si certuri continue fara o finalitate usuratoare. nu inteleg de ce se lasa umiliti si deposedati de bruma de mandrie care o mai au si nu numai mandria, ci si bunuri, bani. nu inteleg de ce dupa diverse teste in care se vede clar ca lucrurile nu merg spre directia dorita nu renunta la chin. nu inteleg de ce pleaca si se intorc inapoi de fiecare data cand lucrurile o iau razna. nu inteleg de unde atata dorinta de violenta, de a poseda si de a fi deposedat. inclin sa cred ca totusi suntem masochisti..oare?

2 comentarii:

castleless spunea...

pen'ca sunt oameni care au teluri mici. sau vise mici. sau ganduri mici.
sau pen'ca sunt oameni care la un moment dat au obosit. sperantele li s'au tocit. si accepta si, fac compromisuri pentru.
pen'ca banalitatea iaste ceva caldut, comod si la indemana. si nu te condamna nimeni daca o imbratisezi. exceptand cativa nebuni pe bloguri.
pe cand daca incerci sa alungi stupizenia din viata ta, apare "priti fast" gloata de banali sa'ti spuna ca nu se poate mai...
si in schimb iti spun cat de wow sunt lucruri lipsite de... wow. am stat toata noaptea asta in red light district (amsterdam) si nici macar dupa un cofee shop nu intelegeam de unde atata faima. banalitatea domneste.

paulie spunea...

io`ti raspund mai simplu... pentru ca viata e complexa si are multe aspecte.. si femeile e proaste.. si uneori barbatii e mai prosti decat e femeile.. :D

Te-ai lamurit? acu` .. vii la o bere? :D