16.10.08

Limba romana barbateasca ;)



Urasc limba romana, de fapt nu, doar idioatele ei nuante si subtilitati.
Azi m-am trezit foaaaaaaaaaaarte devreme cu o Fooooooooooooooarte mare durere de cap cauzata de sinuzita oboseala nervi. Un sictir atoatestiutor imi bantuie neuronul si am asa o stare de greata generala. pe scurt. Amara si mahmura.
Acum sa explicitam exact de ce urasc limba romana.

Se ia sintagma "Amara si mahmura"

- Din perspectiva masculina(cu experienta in...veti vedea mai jos)
Amarala de obicei o ai in gat de la o betzie cu vin vechi, daca ai dat la ratze c-o seara anterioara, de la prea multe tarii, deci de la sodomizarea rapace a ficatului.
Mahmureala, evident, vine tot de la betzivie, ca deh, nu poti fi mahmur de la zeama de varza, acu ce mama dracu. Tot experienta barbatilor zice ca mahmureala e de la amestecul de bauturi alcoolice fie intre ele fie cu ceva suc dulce..gen whiskey - cola. Deci, cele trei cuvinte de mai la deal, indica rezultatul unei betzii pe cinste, la care ti-ai spanzurat in mod gratuit ficatu. ( testat si votat pana acu sintagma masculina 90% - respectiv sa citam..."te'mbatasi nioashca nu?" Fuckin amazing insa....NU!)

- Din perspectiva fumeii empatizarile au fost de genu...
"z'dau un algocalmin"?

Sh'apai tu pe cin'sa crezi?

5 comentarii:

paulie spunea...

no ce sa`i fac bre... am scaldat`o si io.. uitasem ca de cand te stiu bei doar apa plata cu lamaie .. si cateodata un pahar de vin ...

M-a luat valu`.. :D

cele mai profunde scuze... pentru orice aluzie..

meshuga spunea...

nu cunosc senzatia ,oricum datu la rate e incadrat aproape idilic in text.

io-n Dushu Tau! spunea...

artistic :)

meshuga spunea...

se poate numi si asta arta

arta de a evita durerile de cap de a doua zi

io-n Dushu Tau! spunea...

well...nu neaparat...alcoolu' deja cand se invarte camera a cam fugit din stomac in sange...si daca e in sange...deja suna adunarea la mahmureli ;)