24.10.08

nu inteleg




ce rost au unele femei, de fapt doar o specie din toate. fufa/tufa de emisiune.

acu sa ma explicitez.
trezit dimineata cu ochii lipiti, tras camasha la vale spre genunchi, incheiat doi nasturi sa fim relativ decenti si ne-am carat in bucatarie spre frigider sa ostoim setea cu un pahar de suc de portocale.
impiedicat de telecomanda. deschis televizor pe neatza cu dani si razvan care nuj pe la ce canal mai joaca. pe langa faptul ca nea amantul raduleascai o balacarea ca o tziganca la ceaun pe o anumita ziarizda(© dracu') care nu stiu ce i-o fi facut, eniuei...nu despre asta e vorba, desi mi-o cam zgariat auzul problema de mai la deal.
astia in emisiune au o bruneta. mama naibii stie - sau mai bine zis ma-sa - cum o cheama si care e rolul ei in situatie.

in afara de faptul ca fatuca e totalmente agramata, nenaturala, n-are umor si este boita peste masura, am avut senzatia ca face pereche buna cu nea ala care porcea ziarizda. ea arata ca o rroama scapata intr-un second hand la standul cu haine de copii de 10-12 ani(avea niste haine de nici imbracata nu era, da nici dezbracata nud).

in fine. fata oricum era carne la kilogram, decor kitsch, stai ca n-ash putea jigni decorul, ca ala macar era facut cat de cat cu gust.

iar acu. ce nu inteleg e care e rostul pitzipoancelor astea in emisiuni? fumoase nu-s, destepte nu par sau nu li se cere, incitante nu-s - cel putin mie fufa asta azi mi-a lasat impresia de fugita de la bordel, de ajutor nu-s, atunci care este rolul lor?

16 comentarii:

meshuga spunea...

daca adresezi intrebarea asta unuia de face strategia de marketing a emisiuni va raspunde pe narasuflate ca, beizadeaua dezbracata atrage publicul masculin dornic de pornografie mascata .
cum nu sunt doar un mascul cu chef de..........., o sa iti raspund ca in viziunea mea e doar ceva care sa inlocuiasca pestisorul de sticla asezat tacticos pe televizoarele bunicilor.

io-n Dushu Tau! spunea...

promit ca o sa ii croshetez un mileu donshoarei cu pricina ;)

meshuga spunea...

nu are nevoie ,la pariu ca nu ar sti ce sa faca cu el

poate doar sa il foloseasca drept accesoriu de mare fitza la iesirile ei in banboo :))

Anonim spunea...

chiar daca-i naspa si proasta, ceva tot a facut ea bine de a ajuns pe sticla:)

io-n Dushu Tau! spunea...

dap..a prestat ceva servicii anatomice :))

Anonim spunea...

adică s-a culcat cu producătorul sau cu toată echipa de filmare? asta încercaţi să ziceţi şi nu vă găsiţi cuvintele? :))

io-n Dushu Tau! spunea...

noi am incercat sa nu fim asa pe fata ;))

LiaLia spunea...

Io cred ca nici tu, nici cititorii tai nu suntem din targhetul pt care s-au inventat fatucile astea golashe (atat la fizic cat si la intelect). Nu cred ca au un rol anume, ele exista pur si simplu :))

io-n Dushu Tau! spunea...

sunt asa, ca cricul si roata de rezerva?... sti ca e acolo, te bazezi pe ele daca se'ntampla intamplarea, da mai repede te duci la vulcanizare decat sa schimbi singur roata...
oricum, multumim de complimente io si cititorii mei :)

LiaLia spunea...

Hmm, eu as zice mai repede ca sunt pe post de covorashe, daca n-ar exista, tot ai aduce noroi in mashina :))

Anonim spunea...

Cică neplăcutele astea care îşi etalează corpu' şi prostia în acelaşi timp pe lîngă ăia doi reşiţeni,ar aduce nush ce chestie numită rating:)

io-n Dushu Tau! spunea...

deh..si cum ceao darwin avea un rating pana in cer, desi era o aberatie cu patalama si si aia avea nude si sani si mame naturi cu sani lasati....da..lucrurile incep sa se lege

Anonim spunea...

mie imi place sa cred ca e prostie mai putin naturala si mai mult regizata...adica e un "rol" jucat de fata aia. Nu ma astept sa fie de o inteligenta sclipitoare, dar am ramas blocata la cateva perle ..multe, de fapt. La nivelul acela de prostie ai nevoie de insotitor permanent, altfel mori!
tin minte o dimineata similara cu cea descrisa de tine. Pana sa plec din casa, am pornit tv si se difuza emisiunea matinala. Fata era imbracata cu creatia Nu-stiu-cui si partea superioara era un fel de corset ..dar mai larg in partea superioara. Fatuca dansa topaind si sanii ieseau la plimbare, plin platou. Mai lipea Dani cate un post-it in decolteu, dar sfarcul curios tot pe-afara era. Imi imaginam cata bucurie poate provoca fata asta unui baietel aflat la varsta pubertatii...sau celor de la Directia 5, pt ca nici pupila lor n-a ocolit privelistea.
ea sa fie sanatoasa!

Anonim spunea...

e mobilier cu tzatze, bre.
intotdeauna placut ochiului.
:D

dracu

Marius Pârciu spunea...

Touche, Pussy Cat! Ai pus punctul pe y :).

P.S. Fain blogul. L-am "rasfoit" putin.

io-n Dushu Tau! spunea...

Marius, bine ai venit ;)
si multumesc, dimineata intr-adevar vad mai clar lucrurile :))