9.12.08

iaca belea.




prietenii americani, care in loc sa isi vada problemele din ograda proprie, au o mana de oameni de stiinta, care studiaza frate, tot ce misca-n lume in loc sa se ocupe de ceva minim progres ca tot is in crize. si, dragii de ei studiaza de la cat is de virili spermatozoizii lu' taica la 90 de ani la cat de repede se misca intelectul copilului de 10 ani.

Iar prietenii de la evz au decis ca trebe sa traduca si ei stirea ca al'fel ie belea.

s-o concluzionat cum ca "Activitatea cerebrală a copiilor a fost măsurată folosind un electroencefalograf, iar rezultatele au arătat că activitatea cerebrală a unui copil sărac se aseamănă cu cea a unei persoane cu leziuni în urma unui atac cerebral." Adevarul e ca la ce gene minunate au copii americani ma mir ca rezultatul n-o iesit 0-0 avand in vedere ca acei puradei trebuiau sa recunoasca un triunghi miscat din pozitia initiala. Si am ajuns sa ma intreb ulterior, or fi fost rednecks kinderii aia sau erau americani cu buletin?!

Daca ar fi facut studiul in romania ar fi ajuns la concluzia ca sortimentul de copii romani, din parinti bogati sunt semi comatosi, au doar un cuvant in vocabular - VREAU in rest sunt autisti.

Aici copii saraci sunt stimulati sa invete sa se descurce de mici, sa lege neuronii intre ei pana dau reactii nucleare. Sa invete sintagma "fish eat fish" din frageda pruncie ca sa poata face ceva in viata, sa ajunga bogati si sa faca la randul lor beizadele care sa revina la statutul de molusca cu ghiul.

Deci morala este...invatati de la americani, la ei visul american a murit precoce si a fost inlocuit de visul romanesc. si, ciclul continua pe termen indefinit...

L.E. kinderul din poza nu va seamana a viitor raket plin de muschi? desi e dintr-o mahala uitata, dintr-un catun uitat, dintr-un judet uitat de lume...de prin moldova saraca...

6 comentarii:

LiaLia spunea...

La asta mă gândeamn şi eu, copiii ăia îmbuibaţi cu hamburgeri şi Cola, cu grăsime pe creier, ăia câte triunghiuri or fi recunoscut? Eu care sunt mai paranoică aşa, întotdeauna când văd câte un studiu din ăsta mă întreb: oare ce mai vor să vândă acum? Pe cine mai manipulează?

io-n Dushu Tau! spunea...

nu stiu ce vor astia sa vanda, da sigur nu carti de educat parinti si jucarii educative pentru copii.

castleless spunea...

deh, inca o metoda de a'si crea o imagine 'superioara' fata de tarile sarace. de a crea un argument pentru care ei sa fie ascultati cand spun tampenii, in fata bunului simt pe care il mai au adeseori neimbuibatii. undeva pe la 17 ani am nemerit (concurs de imprejurari) sa fac yachting pe herastrau alaturi de copii de bani gata. CERNOBIL (sau CERNOBAL?) sau ambele la un loc... in jumatate de curs am invatat sa merg pe windsurf (3 zile). ei aveau nevoie de minim doo cursuri. in doo cursuri am devenit instructor... a fost un deliciu sa ma joc cu ei. n'ar fi recunoscut aia ca nu stie un lucru nici sa'i pici cu ceara pe organele genitoase. "apuci plansa din dreptul derivorului, esti atent la fina sa nu o strici, tii bine de shcota... ai inteles?" "DA!" ... si stateau ca belelegi uitandu'se filosofitori la iarba...

Anonim spunea...

Roxana Lilith
Pentru ca toti americanii cred in visul american doar pentru ca li se tot repeta asta, trebuie sa fie permanent hraniti cu dovezi de superioritate ale mandrului imbuibat cu hamburgeri si aripioare picante. Dar...cum, daca ar incepe sa faca studii pe ei, s-ar dovedi cat de grasi, inculti, ingusti, comunisti sunt, atunci ii injura pe altii ca sa le creasca valoarea lor...Iar ca americanii-s destepti, democrati si sanatosi tre sa-i credem pe cuvant.

val mănescu spunea...

Tot Moldova-i fruntea! Puştiul va fi un renumit prezentator la "În gura presei" peste doar 10-12 ani!
Păzea, nepoţii lui Ştefan vin să călărească televiziunile naţionale!
Nepoatele voievodului, sunt deja pe felie.:))

io-n Dushu Tau! spunea...

;)) varanus..si o sa le bage-n priza pe toate moldovencele de neam raduleasca si marineasca ca stie a susura in viu grai moldaghinesc...si o sa se bata alea pe el ca la concursurile de wrestling ;))