10.12.08

incununarea unei zile de rahat.



dupa ce dimineata am rashpaluit la ghetze de pe geamurile la masina pe un cancer de iti cadeau unghiile, am tinut respiratia sa se dezabureasca geamurile mai cu spor...ajuns la munca kanci loc de parcare, nu era cafeaua gata, oameni ciufuti si idioti care n-aveau de lucru sistemul a zis..no, tre sa ii punem motz.
stresata/enervata fiind de situatie am baut apa. cat un iaz cu broaste cu tot...cat o dambovita curatata de pesti si de relicve rutiere. deh, calorifer, barbati infierbantati, soare. lucru inerent zilei de lucru plina de apa, dom'le..renelu' lucreaza...deci apa tre sa se evacueze. Dus fluierand la baie, ciocanit la "presupusa" toaleta a doamnelor...cu varf...am pornit atunci la pas spre cea barbateasca (ambele is identice, mai putin un cosh d'ala de strans tampoane si alte minoritati feminine)..incuiat..tras curea...tot tacamul cela stiti voi...ras de vecina de vis-a-vis (la noi buda are @0.5m de zid lipsa de la tavan in jos) care auzind pasi o intrerupt jetul..in fine...rezolvat caz ma pregateam de o iesire in tromba spre apa fierbinte cu sapun, insa PIXU. supriza. am ramas prizoniera in baie. cheia nu voia sa se mai invarta. am incercat si pe dreapta si pe stanga si in sus si in jos..mnezei si mnezei..SUNT CAPTIVA...noroc ca doamna de dincolo de zid mi-a auzit chinul si carnea turtita de usa si a zis..."ai probleme?".."da, i'm stucked"..."cine?".."Adina".."ok, ce sa fac" "pai uite...iti dau cheia pe deasupra incearca sa vezi daca pe dinafara reusesti"...arunc cheia peste gard ca vecinii chiftelele la pushcariash...fumeia reuseste intr-un final grandios sa deschida usa...multumesc ushurata si la propriu si la figurat...si plec razand spre birou ca apucata.
morala...de acu cu telefonul la buda..daca pana acu nu-l luam ca ma enerva cu totul de acu e imperios necesar. cine stie cand raman fara hartie...

7 comentarii:

Anonim spunea...

Eeeeeeee? Nice to feel the love. Mai avem oameni cu suflet ( ca amica ta), stiu io pe unu care-ti ura: have a nice day si te lasa acolo dar te-ar fi sunat pe mobil sa-ti umpli timpul placut :):):)

io-n Dushu Tau! spunea...

well..si aia e placut..adica o vreme de singuratate si in linsite cu companie buna..desi la noi la bude la ora asta e nitel cam stinky si frig :D

LiaLia spunea...

Şi io am hârjâit parbrizul dimineaţă cu o copertă de cd, că nu aveam racletă. Şi am pus limba pe geam să se dezgheţe. Şi la birou nu cafea că a întârziat colega care face de obicei. Şi şefa isterică azi. S-a bolcat şi calculatorul exact când aveam trei documente în lucru. Nesalvate. Când să plec, mi-am găsit maşina blocată de un imbecil. Care a apărut senin după 20 de min "n-am avut loc de parcare" Să mori tu! Aveam maare nevoie să scot ceva mai mulţi bani, pentru o rata, nişte cauciuce de iarna, deh, mofturi. Dar ginion, bancomatul din colţ bcr nu dădea decât câte 3 milioane odată, că aşa avea chef. Păi, să nu zici pi şi pu şi fu pe mă-sa de viaţă?

io-n Dushu Tau! spunea...

i feel you :) tre sa invatam treaba aia cu uuuusaaaa... sau cum zic aia din the secret...sa vedem viata roz si asa va fi...idiotii..americani si aia...:))

Anonim spunea...

Exista la vreo 12 lei spray de dezghetat parbrizul care tine suficient,,nu mai "rashpaluiti" aiurea:)

io-n Dushu Tau! spunea...

cassini, dap..luat..8 lei in selgross d'ala cu fas-fas....chestia e ca la bv inca nu venise taica lu' cancer ca sa ma duc sa il iau :D

Doina spunea...

e bun de luat cu tine, important e sa nu faci apelurile de urari de Mos de acolo, in timp ce tragi apa