17.12.08

la revedere..




oare cum sa iei acest salut venit din gura unui cioclu? oare isi freaca mainile de fericire asteptand revederea cat mai rapida in care tu esti orizontal si restul verticali? siniiiiistru
oare cum sa iei acest salut venit din gura unui medic? oare isi freaca mainile de fericire asteptand revederea cat mai rapida, sa te taie, sa te coase, eventual sa ii dea de lucru primului?
oare cum sa iei acest salut venit din gura unui farmacist? oare isi freaca mainile de fericire asteptand revederea cat mai rapida, eventual sa ii mai faci nitica vanzare din cauza celui de mai sus?
oamenii de altfel sunt draguti, insa de multe ori nu gandesc ce spun :D

5 comentarii:

Anonim spunea...

Da si eu sunt un dragut cand le raspund : fuck off. Nu ?

io-n Dushu Tau! spunea...

:D probabil ca da...nu pot spune exact

Cetateanul Popescu spunea...

Mda, si pe mine ma seaca la lingurica farmacistii care-mi raspund "Cu placere" in timp ce-mi intind punguta cu hapuri si leacuri. Cu atat mai mult cu cat, copil fiind, am fost educat sa raspund NUMAI cu "sa-ti fie de leac!" in astfel de situatii.

io-n Dushu Tau! spunea...

:)) la asta nu m-am gandit :D

LiaLia spunea...

Asta cu "cu placere" e chiar sinistra. Eu am facut o gafa cand i-am spus portarului de la birou, care statea in frig in tura de dupa-amiza+noapte "la revedere si seara placuta" :))) Ce privire mi-a aruncat ... Brrrr