5.12.08

m-am permanentat*




de doo ori azi.
una la mana, am reusit sa imi gasesc din prima o fusta si o camasa. asa ceva nu exista de 27 de ani. la pranz in mól nu existau pitipoance. dom'le...azi e vineri...unde-s pitipoancele? vreau pitzi, sa rad de cat is de false si penale. nu exista frate, nu exista. le-a decedat oare specia in brasov?
doo la mana. inclin sa cred ca nea albu' stiti voi ala de face papuci o cretinat lumea. incaltare fara blingbling si fara bot rotund si fara toc d'ala de zici ca-i piramida lu' keops nu existeaza frate. da NU existeaza. unde gasesc si io o cizma cu stiletto, preferabil din piele si care sa arate uman la bot...ca m-apuca crizele cand vad papucii aia botosi sau ortopedici care fac picioarele femeilor sa arate cam ca niste copitele de vaca. unde e un pantof elegant care sa scoata in evidenta o gamba frumoasa. Incaltarile alea de plastic cu sclipici, cu funde si cu catarame de-s numa bune sa te impiedici la tot pasul si sa iti rupi gatul si sa le dai de lucru astora de la ortopedie de la judetean. deci ba, va urasc. vreau si io papuci frumosi! hints?

________________
*permanent = draci

16 comentarii:

Anonim spunea...

No hints, enjoy camasa si fusta :) ( Mos Nicolae in avans ha? ;) ) Anyway, ciudat c-au disparut pitzi de pe strazi...weird. SF. Ah si sa nu uit : nea albu e un cizmar.

io-n Dushu Tau! spunea...

apai asa un soi :) juma din al 13-lea salar...oricum mama o sa imi ridice statuie ca mi-am mai luat o fusta :)) cu asta am 3...(da, trei).
nea albu ala e un impiedicator de femei ca s-o zicem pe aia dreapta :)))

Inah spunea...

nu pot sa cred ca n-ai vazut macar o bucatica pe pitzi.
nu e drept.
la noi e plin.
cum sa nu ai parte de amuzament?
io mi-am luat portia de umor de pe pitzipoanca.org. a bagat marfa proaspata si e belea (aia cu "covrigeii" e de basme. baga un oki)
p.s. sa porti sanatoasa fushtitza si camasa.

Anonim spunea...

Hint: Manolo Blahnik :)

Anonim spunea...

hint: the end is near.

io-n Dushu Tau! spunea...

malina, din pacate n-am de gand sa dau banii de-o masina pe un rahat de pantof care oricum ma tine o iarna in cel mai fericit caz. deci, sa picam inapoi pe plaiurile mioritice nu in sex and the city.
si PS. Blahnik e old age Louboutin e noul blahnik...daca chiar ne dam rotunzi :)

LiaLia spunea...

Si eu am probleme majore cu incaltamintea, pe care mi-o doresc delicata si comoda si feminina, dar am ajuns sa port baschchetzi albi care sunt mult mai delicati decat ororile astea actuale care par pantofi pentru oameni cu handicap, care au un picior mai scurt. Brrrr! Ca sa nu mai vorbim de pret.

val mănescu spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
val mănescu spunea...

Singurele vitrine la care mă opresc sunt cele ale librăriilor şi cele care expun pantofi de damă. O fi vreun fel de fetiş. Dar încălţările de femeie îmi provoacă aceeaşi tip de emoţie ca operele de artă dintr-un muzeu. Fix aşa. Bine, nu toate. Dar sunt pe Calea Victorie vreo trei patru vitrine ucigătoare. Cu bijuterii de pantofi cu toc, din lac de toate culorile, cu botul ascuţit, de-o fineţe care mă face să vibrez. Nici nu trebuie să-nchid ochii ca să văd tălpiţa delicată, cu degeţele perfect aliniate, cu unghii ca nişte rubine, pătrunzînd încet în alveola fină de piele galbenă. Şi călcîiul rotund ca un măr din care-ţi vine să muşti, lăsîndu-se înconjurat de bareta perversă. Sau strecurîndu-se senzual în concavitatea de deasupra tocului. Şi mai sus, glezna subţire, terminată nedefint într-o gamba prelungă, strunjită în carnea cea mai albă...
Bijuterii de călcat pe mochete groase, pe parchete din mahon, pe marmură roşie, pe sufletele pereche. Bune pentru bărbaţi să bea şampanie din ele, de spart oglinzi şi de aruncat sub paturi...

9.12.08

Anonim spunea...

Pai e simplu sa te incalti cand ai picior mic si fin.. Ce te faci insa cand e mic si lat?? Trebuie evident sa te incalti cu un pantof cu 3 numere mai mari sa iti vina (mai ales daca ai ''scobitura'' talpii mai inalta...) Si daca ai ghinionul ca sa se poarte si incaltaminte cu ''varf ascutit'' ajungi din a purta 37 sa porti 40 lejer... Moda asta cu botul rotund e ''croita'' pentru femeile cu picior lat...Macar daca cineva are picior mic si ingust, fin, va avea picior mic indiferent de ce incalta. Dar gandeste-te ca mai exista si alte cazuri. Evident chestia cu ''moda'' e o prostie. Incaltamintea trebuie sa puna picioru in valoare si sa fie comoda. (Sau sa fie comoda si sa puna picioru in valoare? Which?)
In tot cazu, bafta la gasit ceea ce iti doresti, e drept ca zilele astea e mai dificil

io-n Dushu Tau! spunea...

mic..hmm..variez intre 35-37 insa da, am talpa ingusta si gambe subtiri...si am mari probleme in a imi gasi incaltaminte in care sa nu ma simt ca rata.de aia prefer incaltamintea cu varf ascutit..insa la final se pare ca romancele au totusi picioare sanatoase ca grosime...d'aia is magazinele pline cu bocanci rusesti :D.

Anonim spunea...

Roxana Lilith
Ca ce mare dreptate ai...toti parca se concureaza la cat de mult hauriu pa puie pt pitzi...vorba cantecului: trening si pantofi cu toc...Pe mine ma mai-nerveaza si bluzele masura unica...haidi bre, cum unica??? Pai io am 90...ce sa fac cu una de 70...da' masura unica ?!? Ca nu ma incred in explicatia cu "se intinde, doamna"

io-n Dushu Tau! spunea...

Roxana ;) bine ai venit aici..
io cu bluzele am un adevarat razboi. in ideea in care am solduri proeminente..si tre sa imi iau bluze care nu se fac colacel pana deasupra la buric :)) deci, stiu ;))

Anonim spunea...

Roxana Lilith
Multam de urare. Deci da...stiu cum e, eu am burtica...si arat ca un malnutrit in bluzele lor...si cand mai simt si nylonu ala intre degete....iaaaaachi...! Prefer bluzele de in/canepa din targ de la Bran.

io-n Dushu Tau! spunea...

ei dah, insa iarna mai trebe sh-o bluza omeneasca sa tina cald..io am fost ff multumita de bluzele astora de la flo&jo...uimitor de bune si la calitate dupa n spalari si si la asezat pe domnia mea :))

io-n Dushu Tau! spunea...

si dah..si io-s alergica la nailoane...deci doar bumbace purtam..