2.12.08

s'tem niste biete potai in slujba lu' pavlov




in brasov oamenii cu modificarile in teritoriu muncesc. Au fluidizat intersectii montand bretele, au pus semafoare inteligente, au facut un imens sens giratoriu, au nascut parcari ici colo, au taiat macaroanele pietonilor fraudulosi..ce mai ...daca esti nitel in varsta si nu te tine mintea ai toate sansele pana faci o rotire de 180°(asta intamplandu-se shontac shontac) shoseaua din spatele tau sa se infunde, sa devina bulevard cu 6 benzi sau sa te darame un daciot ca acolo e parcarea lui moshtenita de la bunica. Mnoa. nu despre asta e vorba, doar v-am introdus in peisaj.
ca shofer, lucruri te bucura, lucruri te streseaza. tre sa cashti gura la semne ca al'fel ti-o iei la puncte. da, nici despre asta nu e vorba. intr-o mareata intersectie care face legatura cartierului dinspre care vin eu cu prima artera ca importanta din bv (DN1 -spital judetean - calea bucuresti) oamenii au muncit in ultimele 2 luni pe branci. au halit din trotuare si scuaruri si au nascut o bretea. amu, problema e ca stalpul de iluminat din scuar care tinea si pe mandrul semafor a fost eliminat si s-au montat doua bucati noi, ambele cu temporizator. Inainte vreme era un singur semafor cu doua corpuri si cu un singur cronometru. La secunda 23 le dadea drumul celor care dispareau inainte sau faceau dreapta, la 1 fix la restul spre stanga. Acu, fiind temporizate separat, doua ceasuri, doo portii de minute diferite. oamenii obisnuiti cand le apare 00 si 01 sa faca stanga, evident ca au apucat sa se uite la cronometru alora care fac inainte si au pornit in intersectie fara macar sa ezite o secunda. Culmea e ca semafoarele sunt un pic asezate chiar deasupra benzilor. insa asa efect de masa a generat istetul care o plecat primul (si care evident si-o capatat-o de la cel care venea din sensul opus) incat jumatate din soferi se uitau..oare plec si io sau mai stau o tura?

9 comentarii:

LiaLia spunea...

Hihihihi, şi eu am păţit una bună azi, când ne-a făcut nenea miliţianu semn să plecăm. Problema a fost când şi nenea miliţianu celălalt le-a făcut acelaşi semn celor cu care ne intersectam noi. Şi să fi văzut cum am rămas ca caprele (ca ca intenţionat :p) bot în bot şi miliţienii scărpinându-se în caşchetă :)))

Carmen spunea...

Nu e de ras dar pe cuvantul meu de ardeleanca, am ras de numa...de efectul de turma :)

io-n Dushu Tau! spunea...

pai deja nu mai e actiune...e efect :))

Anonim spunea...

Roxana Lilith
Duminica, profitand ca pulimea ierea plecata la munte, la mall, ma dadeam si io cu autovehiculu' din dotare personala pe Magheru. Cand sa-i dau talpa....hopa rosu...iar plecat, iar incercat...iar hopa rosu...si uite-asa am mers io din stop in stop...gandindu-ma cum pana mea fluidizeaza astia traficu...oare il fluidizau pe alalaltu'?

io-n Dushu Tau! spunea...

ala de pe contrasens :))

Anonim spunea...

Roxana Lilith
Noi ne gandim serios sa punem mana de la mana si sa stangem de-un elicopter...

io-n Dushu Tau! spunea...

da..doar ca e scump kerosenul pentru el..vezi cate avioane au fost anulate din cauza "grizei"

Anonim spunea...

Roxana Lilith
wtf....cu bicicleta pe canceru' asta..nu-i prea sanatos...

io-n Dushu Tau! spunea...

mm..poate inventeaza si la noi ca la asiatici..tricicletele alea cu cos in spate..in care stai in patura...ar fi meserie curata :D