28.2.09

intrebarea zilei x2



is de cacat daca prefer un film acasa si somn unui chef la care cunosc 3 oameni?

12 comentarii:

val mănescu spunea...

Ba nu! Nu eşti de căcat decît dacă dormi! Prends l eloquence et tords son cou! Cine dracu-a zis asta???

Anonim spunea...

Vizionare placuta! Si apoi somnic pufos!

Parerea lui io... Hic!

Anonim spunea...

Ei si tu...esti doar obosita sau foarte incantata de societatea de la bairamul respectiv :)

castleless spunea...

asta e intrebare din ciclu. nedumeriri metafizice.
oare conjunctura chefurilor mele pusa bot in bot cu conjunctura socialului din preajma mea ma face om sau crizantema mirositoare? firesc, depinde. de variatia acceleratiei gravitationale raporata la ultima intlanire a la nivel inalt a oamenilor de stiinta ce nu depasesc un metru pastruzecisicinci.
un alt punct de vedere ar putea postula ca e vorba de o interferenta intre orizontale. cea de nezdruncinat pasiva si cea cu potentialitate activa.
asta ca sunt treaz. probabil ar fi mai funy dupa o tuica.

Anonim spunea...

nop. de cacat nu esti, da te babetizezi :)

unde-s vremurile cand te duceai la un chef chiar daca nu cunosteai pe nimeni??? (spre binele tau, sper ca ai facut d-astea:) ).

Dracu

paulie spunea...

da` nu mai bine suni un prieten sa vezi daca nu ar vrea si el sa vada filmu` ala? :P

io-n Dushu Tau! spunea...

io asa am zis despre mine, mers la chef...plecat repejor ca deh, toti se stiau cu toti mai putin io cu sarbatoritul si cu inca un nene :)

LiaLia spunea...

Deşi a trecut termenul-limită pentru răspunsuri, eu mă aventurez să spun că a fost doar o întâmplare, n-a fost chimie cu grupul de petrecăreţi, aşa că decât să te plictiseşti cu necunoscuţii, mai bine nani liniştit cu perna ta atât de familiară.

Anonim spunea...

fainuc blog:)

io-n Dushu Tau! spunea...

adevarat :))

Antoaneta spunea...

Nici macar nu trebuia sa fie o petrecere misto ca tu sa nu ai chef. Sunt zile in care un film bun ne face mai bine decat socializarea fara rost. Evident, Lia, Varanus si eu nu eram acolo:) Am avut momente cand m-am schimbat, m-am demachiat si am contramandat intalniri/petreceri/cluburi pentru ca imi pierise cheful. You come first.
PS @Varanus Prends l'eloquence et tords son cou a zis Verlaine (Google mi-a grait, ca nici macar eu nu le stiu pe toate:P

io-n Dushu Tau! spunea...

sincera sa fiu...trebuia sa fie un chef unde ne intalneam o gasca veche...da din acea gasca veche stiam pe mai nimeni..asa ca am preferat sa o sterg :)