9.2.09

iubesc din nou




romania si inhabitantii ei care au uneori un iq mai scazut decat temperatura din camera.
ieri seara, intr-un acces de nebunie am decis sa merg la baumax. acu ceva vreme mi-am luat un fotoliu d'ala comod, minunat, insa am ajuns la concluzia ca mi-ar prinde bine din acelasi sistem, un scaunel pentru picioare fin'ca de multe ori stau in el cu laptoapa pe picioare si mno, mi-ar fi mai comod sa am si un d'ala. am purces incolo, am alergat de nebuna printre rafturi, am cautat de sus pana jos, am luat cutia supersigilata, am stat la casa, am platit, am ajuns acasa.
frenetic am pregatit surubelnitele, am dezbracat cutia de scotch si plastice. m-am uitat ce si cum sunt bucatile si am purces la introdus dopurile de lemn in lemnarie, piulitele ingropate la locul lor, si cand sa pun picioarele, stupefactie. Scaunul meu avea doo picioare pe stanga. adica la un lucru care tre sa se monteze in stil "i-i" i-urile mele aveau amandoo gaurile pe aceeasi parte.
si io care ma visam la o seara cu popcornu-n stanga, laptoapa-n dreapta, cracii-n sus pe scaunel, un film bun sau o muzica...insa lula. Pretenii mei mi-au sfashiat visu-n bucatele si dopuri de lemn...

acu stau si ma gandesc...oare astia primesc marfa la kil si o baga in cutii de genul ala bala portocala...si au saptamanal clienti care vin stupefiati inapoi cu ba..mi-ati dat un scaun cu doo picioare pe dreapta? Noroc ca au un sistem foarte simplu si rapid de returnare produse..ca al'fel...

9 comentarii:

Anonim spunea...

Noh si ?!? vezi ca n-ai pic de romantism si feeling de aventura? pai scaun normal are tot omul, tu aveai sansa sa iesi din comun, sa "rupi istoria", eheeeee...

io-n Dushu Tau! spunea...

pai no, ca io-s mitocan, ii injur de toti mnezeii ca ma fac sa mai execut inca 24km dus intors de acasa pana la ei in rush hour :))

marius spunea...

chestia e gandita; daca te intorci la ei poate mai cumperi ceva :)

io-n Dushu Tau! spunea...

dea, am returnat 70 lei, si am cumparat o lalea de 6 lei :)) bine gandit!

Anonim spunea...

tre sa ai ochiu format ! sau sa iei un barbat cu tine de acuma... oricum foarte descurcareata, bravo nu o sa te manance gargaritele cand ai sa fii mare :))

io-n Dushu Tau! spunea...

ce pixu trebi are barbatul cu continutul unei cutii inchise?

Cetateanul Popescu spunea...

Si care ti-i problema cu doua picioare de stanga? Avem ditai guvernu' de stanga, nu? Ce-ai fi vrut? Scaun intreg? Da' politie eficienta nu vrei? Iaca si tu acu'! Ie criza! (de picioare de dreapta, zet iz).

io-n Dushu Tau! spunea...

io-s d'aia de centru..nu de stanga, deci vreau un scaunc u doo picioaaaare pe parti diferite, in echilibru :D

val mănescu spunea...

Păi nu ştiai că Ikea a deschis o fabrică în România? În care lucrează Români. Plătiţi ca să-şi bage picioarele-n cutii. Alea stîngi. Şi alea drepte. Separat. Ca să nu crezi tu că trăieşti în Suedia.:))