25.2.09

o fuga..



mica am tras ieri, la mirifica noastra capitala...
am observat:
1. femei urate cu patima si vopsite la ora 9 dimineata ca seara la cocktail
2. femei urate cu patima si vopsite care put de iti muta capatzana la 9 dimineata
3. femei urate blablabla si care iti muta capul din cauza sticlei de parfum scapate intamplator pe ele ...deh, tot dis de dimineata.
4. insistenta unor "secretare" cat am asteptat pe-o sala, sa te ajute probabil pana la deces.
5. prea multe masini calare una peste cealalta
6. prea mult praf si fete posomorate
7. multishoara mizerie insa multe masini curate
8. o multitudine de magazine goale cu vanzatoare de plastic de la slapi la fir de par printre care mai bine de juma se incadrau la punctele 1-3.
9. mancare relativ proasta insa mai ieftina decat la Brasov.
10. lumea de pe lume, multi coca si multe pitzi. pot spune cu mana pe inima ca am vazut o singura gagica frumoasa si nespoita excesiv.

in fine, departe de toate astea, jur cu mana pe inima ca am vazut o multime de barbati buni de balesti ca melcul intr-o singura zi cat in ultimele 4-6 luni in hectarul ardelean.

10 comentarii:

Anonim spunea...

1-5 Agreed
6 Pai pe praful asta ce voiai si tu ?
7-9 Agreed
10 Nu trebuia sa te duci la mall, lol
Departe de toate alea normal ca suntem buni...de privit :)

io-n Dushu Tau! spunea...

moshule :)) am facut un calcul si am zis ca plecam pe la 9 din bv avand meetingul la 2. stiind ca prin baneasa tre sa ai nervi de fier. insa am prins soseaua goala..si mno, am avut trebi prin vitan + foame..am zis no hai la moala asta de aproape sa cascam gurili, ca al'ceva nu-i de facut si cu ast motiv sa si ostoim foamele.

LiaLia spunea...

Dush, femeia aia frumoasă sigur eram eu :))) Şi mă dădeam jos din maşina curată, parcată regulamentar într-o pătrăţică, fără să încalec alte maşini. Şi miroseam discret a Channel Chance, nu? :))) Te pup! :D

io-n Dushu Tau! spunea...

Lia, pfii, pai daca erai tu, damn, trebuia sa te trag de maneca...si n-am reusit

val mănescu spunea...

Da io de ce nu te-am observat, că eram pe-acolo! Unul dintre tipii ăia mişto după care băleai. Sîc:)))

io-n Dushu Tau! spunea...

pai io eram in masina si mergeam repede..asta daca nu erai prin moala:))

Anonim spunea...

Da, da, eram pe strada ieri, totalmente 'intamplator'.

Cat priveste alungatoarele de libidou de care vorbesti in primele puncte, nu ca-mi laud orasul, dar au o puternica replica din partea tipeselor misto.

Chiar remarcam zilele trecute ca practic nu e o zi sa nu intalnesc macar o bunaciune.

io-n Dushu Tau! spunea...

665 :) nu stiu dom'le..probabl bunaciunile domniei tale dorm la ora 9 :)) adevarul ca la 2-3 cand deja eram nerabdatoare sa plec deja ma uitam doar dupa barbati :))

castleless spunea...

taman de la articolu' tau am inceput sa fac statistica "la bunaciunui". destul de mirat am fost cand am descoperit concentratie mare per matru patrat la carrefour. baneasa. la cumparaturi, printre rafturi. vineri seara. adica acum. si nu ma refer doar la papusi cu forme mai mici sau mai mari care pleznesc sau se agita ferm sub o textila. ci femei, mai, fie delicate, fie elegante, aproape rafinate.
iar la plecare, colac peste pupaza, un imens Q7 alb se opreste langa mine, sa'mi termin de incarcat berea si mancarea pisicii in masina si s'o tulesc, sa parcheze in locul meu. iar pana am dus 'napoi cosul, au iesit doua... doua. cea care chema retina mai abitir a primit un ignore de la mine. desi am o retina curioasa, care tare ar fi vrut sa focalizeze pentru clarificare ceea ce ii spunea vederea periferica, cu semnale de alarma. in schimb m'am uitat la cealalta tipa. pe masura ce ne apropiam, am inceput sa disting. doi ochisori mici si rotunzi. si doua gropite care imi zambeau din ce in ce mai evident. un zambet curat, linistit. la naiba, imi iau Q7. alb!

Anonim spunea...

Mrrrrrrrrrrrrr