10.3.09

din ciclu marie, facem si noi ceva azi?




avand in vedere ca multa multa lume apare pe aici cautand indrumare duhovniceasca referitoare la copulare si mirificele rezultate, am decis sa reiau indrumarul in 5 pasi de dans saltat ca sa stie frate lumea cum aduce barza copilu'.

varianta oficiala. se asteapta primavara, sezonul de migrare inapoi pe coclauri europeni a pasaroaicelor. se stabileste din comunitate un pandac, care sta langa "stalpu shiela di curint" unde aieste animale cu doo picioare isi renoveaza anual vila. in momentul in care apare starpitura de mascul la cuibul de pe stalp se da alarma.

Una cate una familiile care doresc moshtenitori si nu au iq-ul necesar sa rezolve problema discret, isi iau locul la coada. nevasta cu sotul din dotare si aceeasi nevasta cu amantul. adica sa fie treaba cu procentaj peste 150% siguranta.

alarmistu care a prins momentul aciuarii pasaroiului are dreptul sa taie bilete de folosinta la stalp. amu, fiind stalp de electrica, evident acestia au, conform ilustratiei de mai sus muuulte gauri.

modus operandi:
se ia nevasta, dupa ce platishi biletu' ba ioane, o bagi cu capu'n gaura la stalp, ii pui fusta-n cap si incepi munca la scorbura cu shtromeleagu. sh'apai dai vartos acolo 360 de meleshtee ca daca nu nu se prinde samantza, miscarea e exact cum face nevasta cu mamaliga la ceaun. mnoa..si cand te lua sfarshala asa prin vintre, si simti ca clocoteste smantana, tzin-te tare ca branza de oaie. e momentul sa ridici curu' nevestei de-o alunecat la vale ca deh, cimentu-i rece si nesimtitor ca cica daca vrai sa se prinza samantza tre sa stea cu fundu-n vant ca atunci cand pune fasole-n cuib.

pana aici bifat tot tacamul. spuneam mai la deal ca trebe adus si amantul. adica orice femeie care se respecta are unul. asta in eventualitatea in care ion trage cu cartuse oarbe, sa fie acolo de prasila si alte gene oligofrene ca nimic sa nu se piarda. amantul reia pasii de la bagatu' capului in gaura electricii. si iaca se asteapta verificarea infaptuirii minunii.

superstitii:
se zice d'alfel din batrani ca daca i-o tragi mariei la poala de cuib de barza, lucrurile ies de mare angajament. acu, daca nimeresti sa si dea barzoiul cu gainatu'n tine de sus taica, ai sanse de cvintupleti. deci daca vrei actiune chiar si dupa deces, fa mai multi mostenitori, stai si urmareste pasaroiu ca sa se intample cu noroc, pentru tine, ca el te-njura sigur cand se deshela la venit la destinatie. ca deh, el nashit la prinsu semintii, el face pe moasha.

la acest experiment se vede pe parcursul a 8-9 luni daca o fost cu rezultat scontat si un succes deosebit.

semne de prins:
chiar dupa 2-3 luni nevastii incepe sa nu ii mai placa iarba grasa si sa se ratzoiasca la tine si la pamant dimineata. peste cateva luni incepe sa dospeasca shunca pe ea iar peste cateva luni incepe barzoiu sa dea tarcoale la horn. cand s-o copt treaba si s-au facut lunile, mama tre sa pregateasca terenul de aterizare si sa pregateasca perna gomflabila ca nu cumva barzoiul sa scape copilu' inainte de aterizare si sa-l nenoroceasca in avans. cand se intampla sa vina barzoiul, in ziua aia mama se comporta de parca ar fi stricata la burti..fuge la buda des, se screme, face ca toate animalele si pasarile - asta ca sa semnaleze barzoiului unde are de adus odrasla. si tadaaa..gata, eveniment fericit. mandru tata poa sa isi arate odrasla la soare si sa zica io te-am facut io te omor.

varianta neoficiala se poate intampla oricand, cu patura-n cap, cand barzoiul din pantalonu' tatalui/amantului cauta cuibu'innodat sub fusta mamii.

7 comentarii:

LiaLia spunea...

Hahahaha, geniaaaaal! :)))) Tu îţi dai seama că acum, când o căuta un biet amărât pe gugăl să facă şi el o sesizare la electrica sau să-şi monteze un stâlp în plus, o să ajungă pe blogu tău? :)))

castleless spunea...

deci aiasta'i buba. stalpii de la mini din comuna n'au gauri. sunt d'aia rotunzi. de cativa ani ma'ntrebam de ce n'am copii.
inca o'ntrebare pentru slavitul oracol din delphi: fara fimee mere?

io-n Dushu Tau! spunea...

Lia :)) numa bine...o sa aiba si educatie secsuala. :))

io-n Dushu Tau! spunea...

castleless, fara fimee e ca si cum ai uda gradina...adica fac altii puradeii. si zic, fa sesizare la electrica sa bage stalpi d'astia cu afrodisiac

Miju spunea...

Brasoooov, here I come!

tineti-va bine, mai vine un adormit ...

berzele vin abia pe 23 martie, asa ca mai astept un pic :-?
pana atunci, ia sa pun si eu niste poze cu berze, ca-s nascut in satul lor :))

io-n Dushu Tau! spunea...

opa, polenizezi la bv si fugi repede repede, about2run?

Miju spunea...

hehe, what's in a name :D