17.3.09

intrebarea zilei x4



duaaaaaaaaaamneee cine da bani ãstora(americani) sa faca filme de cacat tip "fashion victim" in care e vorba de un boytoy gay care l-o omorit pe versace? another wasted 1.26h of my life. si io care credeam ca e comedie de copii prosti :| si da, nush ce am citit io in imdb ;))

7 comentarii:

Anonim spunea...

O fi fost sponsorizat de Madoff ?!?

Anonim spunea...

Aceiasi oameni care finanteaza filme gen nush-ce-mountain cu ciubeni gay si milk cu puliticieni gay. Ar trebui sa`l finanteze cineva si pe Sergiu Nicolaescu sa faca un film in care comisarul Miclovan sau cum l-o chema marturiseste ca e gay si avem suita completa :)

castleless spunea...

nu stiu da' nu'i bai! oricare vrei, cu suficienta bataie va recunoaste ca el a facut'o!

paulie spunea...

Cine dracu` te pune sa te uiti pana la sfarsit la un cacacat din asta ? :)) Mai bine te uitai la OTV :P era cam acelasi lucru =))

SENZATIONAL : UN GAY L-A OMORAT PE VERSACE!!!

URMEAZA : TOLEA DECLARA DIN PUSCARIE CA O IUBESTE PE MAGDA

Anonim spunea...

Bine ca nu se afla pe lista mea de filme.

val mănescu spunea...

Lămîie! Daţi-mi lămîie! Lămîie, doamnă, te rog, că-ţi umplu mocheta cu borală! Aşa am ieşit din sala de cinema, după primele 14 minute de Milk greţos, urlînd, de biata taxatoare era cît pe-aci să apeleze 112. I-am spus să nu sune, că şi ăia poate-s oameni normali şi-o să le vină rău!
Doamne, ce scîrboşenii pe ecrane!!!

io-n Dushu Tau! spunea...

varanus....dear..nu stiu, poate la inceput am avut reactia ta..dar am urmarit totusi povestea pana la capat (deh, plictis de vineri)..daca scoti componenta gay urati cu spuma e interesanta fervoarea cu care sustin o idee si unitatea in promovarea ei...interesant