13.4.09

continutul gentii mele...



daca cineva s-ar enerva acu pe mine si mi-ar trage una peste mana sa imi zboare geanta si mi se imprastie pe caldaram continutul precis precis m-ar cataloga de pitzi pitzi :))
si problema e ca niciodata nu gasesc din prima ce-mi trebuie, fiind nevoita sa fac o ditai extragerea loto 6 din 49. o sa spuneti, eh, da, tipic feminin. ei, nu chiar, avand in vedere ca pana acu' nu prea purtam geanta - una, sau le aveam asezate foarrrte pe caprarii in tot soiul de solutii de depozitat. insa a dracului, curatenia asta si ordinea a explodat azi.
cautand cheile de la masina am concluzionat ca am in geanta asa: o cutie cu 5 eclere executate asear, 2 telefoane, digipass ING, chei masina, chei de la casa, portofel, carnet de sanatate, 2x pachete servetele umede incepute, 3x pastile tramadol, ata dentara, surubelnita-n cruce, bomboane fisherman's friend, pix, bon de benzina. pana aici nimic pitzi, chiar din contra. asta era partea normala a gentii. partea pitzi are asa: doua parfumuri: davidoff cool water si dewberry body shop, fond de ten, pudra compacta, rimel, fard de ochi, creion sprancene, doua tipuri de strugurel si lipgloss. de ce zic pitzi? pentru ca io chestiile astea de mai sus le folosesc de doua ori pana expira - exceptie face dewberry si strugurelul de la lush cu care ma mai dau cand imi aduc aminte. is genul de om care tre sa aiba o dispozitie de zile mari sa se vocseasca pe fatza iar ca sa iasa o treaba cam ca ochiul din capul de pagina tre sa aiba chef. mi-e mult mai simplu sa fiu naturala si sa ma pot scarpina in regula la ochi fara sa ma gandesc de 3 ori ca imi sare rimelul cand il frec si mi se duce creionul+fard. prea multe probleme pentru un timp atat de scurt. si atunci de ce le car in gat dupa mine? nimeni nu stie. poate ma lamuriti si pe mine ;)

7 comentarii:

Mos Califar spunea...

'ti-ar poseta de ras sa-ti fie , acu'poftesc la eclere... :(

io-n Dushu Tau! spunea...

nu mai este, s-or mancat :)

Cassini spunea...

surubelnita e pe post de arma?

Paul spunea...

:)) canibalism ecleric?

io-n Dushu Tau! spunea...

cassini, da, alba...si cand nu am cu ce desface un pc-doo ;)

io-n Dushu Tau! spunea...

paul..genocid curat. din 50 facute duminica nu mai e nici unul :D

paulie spunea...

surubelnita in cruce mi-o dai mie???