20.5.09

ia frate si pielea si carnea de pe mine.



bai frate. astia cu bancile lor sunt rechini ucigasi. am un rahat de credit la bancpost. din motive mai mult sau mai putin crete nu am reusit sa platesc suma integrala la banca, dar la data respectiva am platit peste trei sferturi din suma, urmand la prima miscare in care aveam lei sa pun si restul in cont. Cu coaiele umflate de grija, dragii de ei imi trimit hartie in posta ca FRATEEEE vezi ca esti datoare la noi, deci, drepti si hai repejor la ghiseu, ca vorba aia deja iti faci de cap cu restanta. nu conteaza ca pana acum am platit mult inainte de termen si ca am preferat intotdeauna sa fie ceva peste, ca deh, avem experienta cu bancile. in fine trecusera cateva zile de cand am achitat bucata care am putut s-o achit. urma peste 2 zile sa platesc suma diferenta, banii de un suc la orice om normal. in fine...i-am injurat ca au mai taiat un copac d'ampulea, insa culmea tupeului uman este ca aceste coaie umflate in aceeasi zi cu plicul se trezesc sa si sune la telefon. de parca noi clientii suntem niste retardati care la dracu, suferim de amnezie selectiva si nu stim cand avem datorii si cum trebuie platite. deci nu le-a ajuns sa imi futa directia o tura dimineata cu plicul da au zis ca, wtf, da-o dracului de vaca, hai sa ii dam si un telefon. Si in mod garantat ambele din banii mei, ca vorba aia, doar de aia au umflat dobanzile de ajungi practic insolvabil la fiecare lichidare. No, sa nu le-o dai in gurita luna de luna, cand vorba aia, pe tine te streseaza ca dracu' ca deh, esti dator, da cand vrei tu sa scoti bani de la ei...tz, stati nitel, inca niste hartii, azi nu avem destui bani in casierie, dar mai e un formular de completat, iar chitrele alea de la birouri mai ca nu borasc pe pantalonii tai de ce greatza au cand au de dat bani nu de luat. nu ca la luat ar fi mai draguti. si sa te fereasca sfantul sa ceri credite de la ei...ulei incins pe oua este o chestie absolut placuta.
Asa ca, dragii mei bancpost, va doresc sa muriti in bezna sodomizati cu globuri de brad, d'alea subtiri de sticla, care se sparg la prima miscare.

9 comentarii:

castleless spunea...

in sfarsit o idee viabila: sodomizarea cu globuri de brad, de sticla subtire... am si eu niste clienti, zic sa'i comasam.

Cetateanul Popescu spunea...

Pune pe lista si BCR-ul (2 zile intarziere pentru 1 RON, taxa penalizatoare de 30 RON), Raiffeisen (30 RON pentru ca au ei sistemul prost) si ar mai fi si altele...

val mănescu spunea...

Da-mi voie te rog să trag un copy-paste la înjurăturile tale, pe care să-l expediez lichelelor nesimţite de la OTP, la care, în doi ani s-a dublat rata de la 300 la 600 şi ceva pe lună.
Mulţumesc anticipat!

io-n Dushu Tau! spunea...

varanus...feel free ;)

FerenczyAS spunea...

Draga mea, deşi duşul meu este ocupat de ceva vreme şi cam strâmt pentru două persoane, dă-mi voie pentru aceste globuri de brad atât de bine plasate să-ţi ofer un loc eligibil în modestul meu blogroll. Nu că s-ar compara cu ce a primit Eba de la tăticu', n-ajungi la Bruxelles cu asta, dar defilez şi eu cu ce am ;)

io-n Dushu Tau! spunea...

cine vrea sa fie eba? azi imi hlizea dintr-un panou stradal. am scuipat-o prin parbriz si i-am zis sa ii traiasca photoshopu..

io-n Dushu Tau! spunea...

insa multumesc de adaugare in blogroll, o sa fie o treaba reciproca deoarece de atunci is cu nasul in blogul dvs ;)

Manjusri spunea...

Foarte tare "urarea" de final... :D :)

io-n Dushu Tau! spunea...

Manjusri, multumesc, eram foaaaaaaaaarte nervoasa la momentul respectiv si lumea zice de obicei ca atunci am cele mai inspirate ziceri de bine ;))