4.5.09

pierdut virginitate...o declar apta.



cu stelute-n ochi, cu priviri pline de fericire, cu zambetul pana la urechi si cu inima plina de zburdalnicie, declar pe propria raspundere ca nu mai sunt shofer virgin. Asta seara la ora 1.05 m-o oprit politia. Prima data in 3 ani de zile de circulat si zburatacit prin oras. Ai naibii verificau alcoolemii si opreau tot ce misca. Atat de tuta ce mi-s nici n-am stiut ce acte tre sa ii dau ;)) Insa politaiul a fost un gingas si-un dragut, dupa ce i-am intins carnetul..si-o zis, no si buletinul don'shoara va rog....da niste acte ale masinii puteti sa imi aratati...noroc ca nu m-o pus sa suflu-n fiola ca dracu' ma lua la cat am inhalat odorizante de masina azi ;))
Am fost totusi atentionata ca nu-mi functioneaza un far...cre ca s-o fi speriat de ditai contingentul de 3 neni la 1.8x90kg care stateau pe mijlocul strazii si dadeau din maini la tot ce misca pe bulevard. Insa sa fie sanatosi. Mi-a urat zambind frumos noapte buna iar io am rupt-o de fuga la deal ca sa nu imi caute nod in papura.

8 comentarii:

AlonemaN_ spunea...

si io care credeam ca...
hehe, la cat de acid scrii, ma asteptam sa vaz o poveste mai.... altfel.

io-n Dushu Tau! spunea...

hihi, tocmai d'aia se vand ziarele. titlul e senzational iar continutul articolului de rahat :D

AlonemaN_ spunea...

vezi?.. de aia nu citesc io ziarele ,ca minte....

AlonemaN_

io-n Dushu Tau! spunea...

hehe :)) nici eu, da am invatat lectia :)

AlonemaN_ spunea...

Bine bine, ziarele ca ziarele, da' si tu?...
Ma dezamagesti....

da' stai linistita, imi trece repede :)

io-n Dushu Tau! spunea...

pai no, daca ma plictisesc, ce sa fac... scriu la gazeta :D sper sa-ti treaca.. :D

LiaLia spunea...

HIhihi, nu-mi făceam eu probleme despre care virginitate e vorba :D Dar m-ai şocat, soro, tu mama şoferiţelor, abia acum? Pe mine m-a oprit prima dată la vreo 2 luni după ce îmi luasem carnetul, era filtru pt toată lumea. Eram în maşina lu frate-meu, pilit pe bancheta din spate, mergeam mai mult decât regulamentar, dar de emoţie cred că le-am arătat chiloţii (că eram într-o fustă trasă bine în sus, să nu mă încurce la condus) când m-am întins după geanta cu acte :))) Mi-au mulţumit şi ei, cu un zâmbet laaarg :D De atunci, doar poliţia austriacă, aspră dar severă m-a mai tras pe dreapta. La fel, control de rutină. Dar ce emoţii! :D

io-n Dushu Tau! spunea...

lia, da draga mea, doar acu'...probabil pana acu n-am avut faruri care sa nu mearga si d'aia n-au zis nimic ;)