7.5.09

shoferii pensionari



Pe langa faptul ca poate au cu 12j de mii de km mai multi ca mine, jurati drept cu mana pe inima ca sunt o pacoste. Si spun asta nu ca nu tin o linie in curba si ca depasesc genul "io n-am oglinzi da tu ai frana cu abs" dar din perspectiva in care stau toata ziua acasa pe geam si coc cacatu-n ei (scuzati expresia da-s foarte nervoasa) si urla la oricine atenteaza la patratica de aer din jurul masinilor domniilor lor. Azi de buna seama, am venit la birou pe la 10 si ceva. evident cum 'zdele de proprietari nu au catadicsit sa mareasca si numarul de locuri de parcare din jurul cladirii cand au nascut lipit de cladirea mama un mastodont de P+4, deci este o competitie de cine pe cine si care pe care gaseste loc de parcare. In mod evident, ca niste bucuresteni cutzitari ce suntem ne cautam locuri de parcare de jur imprejurul firmei, pe stradute si parcari paralele. Acu, dupa stiinta mea, daca ai garaj nu inseamna ca detii si spatiul public din jurul lui, hell, nici macar aleea de iesire din el. Revenind la coaiele crete de pensionari, azi sare unul la gatul meu, parcand pe o zona pietruita, paralel cu o masina de-a locatarilor, ca de ce parchez acolo, ca el cum mai iese din garaj. Ma uit..frate oi fi blocat vreo iesire. Sanchi, nici una, in spatele meu ramasese loc cacalau sa iasa si cel mai retardat sofer ever, iar in fata oricum orice iesire era blocata de alte masini. Deci pur si simplu nu aveam nici o tangenta cu rahaturile lor de garaje. Insa no, de ce sa nu i se umfle arpacasu-n vena? De ce sa nu ameninte ca cheama el platforma sa imi ridice masina, ca-mi taie cauciucurile si diverse cacaturi... dar totusi pentru ce? N-am parcat la ma-sa-n curte si nici nu i-am luat aerul din jurul blocului! Insa totusi de ce sa nu futa ziua unui om si asa nervos? Faza super bestiala era ca PIZDA asta de pensionar nici macar NU ARE masina. Garajul lui e folosit pe post de atelier de lacatuserie/feronerie/ce ma-sa-n cur face acolo. In fine, fazele astea oricum se repeta ciclic in ultimii 3 ani. Intr-o buna zi totusi asa o sa ma apuce dracii si-o sa uit c-o fi mama/tatal cuiva si o sa il fac brusc cu creierii de-o sa faca v'un atac cerebral si-o sa il las acolo sa ii zvacneasca ochiul in pietrisul mostenit de la ma-sa.

4 comentarii:

Oly spunea...

Zen maica, zen...inspira, expira, si fa-i din cuvinte, ca asta-i enerveaza cel mai mult, cand esti "obraznic" "nesimtit" "n-ai respect pentru parul meu alb" si mai esti si "tineretul din ziua de azi". Daca taci si nu le raspunzi se simt puternici si satisfacuti. Ar avea si erectie dac-ar mai avea ce sa li se ridice. Asa ca fa-i la creierii capului! Pe ei, pe mama lor!

io-n Dushu Tau! spunea...

ii dau io erectie cu cheia de 13 peste dejte..tu-i in aripa de bestii :)

Miju spunea...

noi am fost certati de o baba ca parcam in fata blocului(parcari aleatoare, nepersonalizate, de genul primul venit, primul servit) exact in fata aleii de intrare - ca daca ea cheama salvarea pentru barbatu-so(un schiop destul de simpatic de altfel), aia unde parcheaza. mosul, d-zeu sa-l ierte, a murit cand eram noi dusi pe la birouri si a avut salvarea loc cacalau. uhhh, lucky day(pentru baba)

io-n Dushu Tau! spunea...

ooo..pai ala daca indica chestii cu murit, apai ce urari de bine ii faceam..mamamamaamaaaa :))