16.5.11

client? ce e ala?



azi am decis. Urasc z'dele de la RDS.
Si le urasc in speta pentru ca au senzatia ca toti utilizatorii lor sunt atata de retardati incat ii ploua in gura. Am fost 2 zile fara net. Din cauza lor. Nu aveam nici un soi de link pe placa de retea, nu telefonie. Explicat chestia asta la support...au avut impresia ca ce stiu eu...si ma plimba prin meniuri din control panel ca sa se prinda ca de fapt intr-adevar nu am link, yeah, yeah, i am a moron. si nici nu ma duce capul sa conectez direct firul de la voi in laptop, NU, is o vita cu cabina si femeie peste toate. in fine..
Dupa care spun, bine, trimitem pe cineva. Ieri la pranz evident, netul era up&go cand am ajuns din nou la laptop....si din nou evident au trimis oameni cand nu eram acasa. Mi-au smuls routerul din priza si din cuiele de pe perete si l-au trantit pe jos mi-au scos firele de prin plinte si pe unde mai sunt ascunse doar sa ii demonstreze tatei ca merge netul cand il conectezi direct la laptop, nu ca ar fi mers oricum, daca ii ducea capul macar cat pe o ceapa imputita, deschizand un futut de browser...asta daca tot si-au bagat ghiarele prin laptopul meu - chestie care nu se face. Frate, iti aduci sculele tale si faci teste, nu bagi copitele in bunurile clientului, pentru ca evident, nu ai avut acordul lui. Si plus de toate nu lasi toate pe jos de-a valma inclusiv laptop fin'ca nu de acolo l-ai luat. Si evident incep si se isterizeaza ca routerul e de vina. Deci n-au bagat nici macar o surubelnita-n priza dar frate, evident fututul meu de router era de vina!
M-am saturat pana la os de nesimtirea si de indolenta celor de la callcenter dar si a poporenilor care fac traseu si care au senzatia ca ei au inventat fibra si internetul si au complexul lui dumnezeu desi sunt doar niste intinzatori de cablu care au invatat la munca ce ii ala un ip si cu ce se mananca. Muie voua!

3 comentarii:

matusalem spunea...

In sfarsit! Ma miram eu ca nu ti s-a mai intamplat nimic in ultima perioada. Era si timpul... :lol: :lol: :lol:

io-n Dushu Tau! spunea...

matusalem. cand nu vrei sa se intample nimic, nu faci nimic. cand faci ceva, totul se buseste!

Kensai spunea...

Mersi la fel. Problema ta este ca esti o perla intr-o mare care miroase crunt a peste. Sa-ti esplic:

1. 87% din cei care suna sunt intr-adevar nestiutori. Poate chiar au o problema, poate nu, dar habar nu au ce li se intampla in propriul pc.

2. 93% din clientii cu ruter nu stiu sa si-l configureze, drept pentru care cablul infipt direct in calc e sfant.

3. 'zdele de la call center sunt obligate sa urmeze o procedura inventata de altcineva, in caz contrar pot fi penalizate la salar sau date afara.

4. omul de pe teren.... shit, i got nothing.

5. mniezo, parca nu traiesti in rumania. Da si tu un mesaj data viitoare, doar stii foarte bine ca fara pile nu faci nimic :P