19.5.11

romania? MMMMHM..



As dori sa merg la o nunta in iunie la constanta. Eu is in BV. acu, azi am stat ca paduchele, avand 10 minute vreme sa ma uit ce mai exista in materie de transport, fin'ca mergand singura cu masina cheltuiala e nitelus cam mare si la stilul broasca de circulat pe valea prahovei = @ mnezau stie cate ore...
sh'apai am aflat asa:
1. CFR. are un singur tren direct, care circula doar noaptea si care face 07:44, si doar vreo 2-3 luni pe an, exact in afara ariei de acoperire necesare mie.
daca as opta schimbare in bucuresti...sunt vreo nshpe trenuri care in realitate cred ca sunt 2...dar cu siguranta nu am nici o sansa sa prind conexiunea bucuresti constanta...fin'ca am inteles ca se fac fro 5 pana la bucuresti mai nou..
2. Regiotrans. Singurii care-s fair si au tren direct, doar ca face vreo 9h...well..e o solutie doar ca futzi o zi intreaga.
3. microbuze/autobuze...la o cautare pe nuj ce site se poate pleaca doar joia si face vreo 8h.
4. zbor...m-am uitat aiurea in tramvai carpatair are zbor sibiu-timisoara-timisoara-constanta..:)) da si cu ala faci tot cam fro 9 ore..
Fratilor, ce tara bananiera e asta frate, ca pentru 400km fie esti destabilizat financiar, fie esti blocat o zi intreaga...si ca sa ilustrez parerea amicului cu care (daca ajung sa) merg la nunta:
"abingdon-oxford say 25mins Oxford-airport 1.5hrs airport-buc 2.5hrs (not including 2hrs check in/security)....hmmmm should i go on? "
si vine din ditai futu-i anglia si ajunge mai repede ca mine din brasov.
Deci Muie dom'le presedinte, parlamentari, ministrii si restul. Moarte cu rupturi anale cauzate de cactusi? Evident.

5 comentarii:

mosu spunea...

dushu, acuma nu stiu ce ai tu de gand cu cactusii aia pana la urma, dar solutia cu “orice” pana la bucuresti si apoi cu autocarul pana la constanta functioneaza; autocar ai mai des decat din ora in ora; merg bine si sunt ok; autogara e pe undeva pe langa gara; mergi insa cu autocar, nu cu d-aia mica de 20 de locuri, aia-s nebuni…
ai aici toate detaliile: http://www.autogari.ro/Transport/Bucuresti-Constanta/643-207.aspx
daca ai nevoie si de alte detalii, firmele de transport au numerele de telefon afisate pe undeva si te lamuresc…
petrecere frumoasa!

io-n Dushu Tau! spunea...

mosu, multumesc frumos! o sa studiez cazul indeaproape curand :)

io-n Dushu Tau! spunea...

puff? aveti lucrari la c-ta? :D

Andreea spunea...

Adu-l şi pe săracu` ăla cu nick de papagal/purtător sugestiv de nume anagramă. Dacă îl ţin coaiele. Şi bojocii. Şi dacă îl învoieşte/ îi dă liber de la muls, chestia VAG umană, recent fătătoare. Decontez eu.
Thanks.

io-n Dushu Tau! spunea...

andreea, nu m-am prins cu cine te certi,....