20.6.11

cum sa incepi o dimineata P2



am decis sa fac postarea asta o miniserie :)

daca exista si dimineti d'astea fericite...iaca mai sunt si d'astea in care te trezesti de ai reface tot "incidentul" auschwitz in 2 secunde doar sa scapi...
Dupa ce ca ai o criza de sciatica si esti dopat ca un caine de circ ce performeaza de 12 ani de zile zi de zi si nu-l mai tin bateriile fara droguri, ieri ti s-o umflat gatul de parca ar fi fost intepat de albine si nu iti doresti nimic al'ceva decat lumea asta fututa sa te lase sa iti lingi ranile si sa iti vezi in z'da mamii ei de ale tale, noaa..te impunge si impinge ca un copil tampit fara alta jucarie decat un bat.

asa deci...primul la dusul chimic ar fi nenea ala care se ocupa de caldura si vreme in brasov. dupa ce ne ucide cu 35 de grade, azi sunt 12 cred. mi-e dor de copilarie cand vara era vara si iarna iarna. nu toate sezoanele intr-o zi.

al doilea ar fi omul ala care considera ca o prietenie veche este pelerina pentru toate cacaturile care ies din mintea unui om si ulterior pe gura lui. si ca aceeasi prietenie veche iti asigura iertarea si continuarea ei oricat de tare ai dat cu mucii in fasole si oricat de tare ai ranit persoana de langa tine si pe cei de langa ea.

al treilea ar fi tot omul de la punctul 2 (hell, why not, macar virtual poti omori un om de doua ori :D:D:D) + altii care nu inteleg ca odata ce shit has hit the fan e mult mai sanatos sa dai o vreme oamenilor sa isi revina si sa rumege evenimentele nu sa te comporti ca copilul retardat si sa faci santaj emotional ca toate lucrurile sa revina la punctul A ca si cum nimic nu ar fi fost facut ca sa ajungi de la A la B.

Drept morala la toata treaba asta e urmatoarea. Am un nivel foarte ridicat de toleranta la cretinitati, am o doza foarte sanatoasa de "i can ignore you, no matter how hard you piss me", insa om is si io si mi-as mai baga niste puli din cand in cand. Insa doamne, azi nu am energie nici sa dau din degete asa ca ori o sa iasa blitzkrieg si nu mai vorbeste nimeni cu mine ever ori plec acasa si inchid usa lumii pe termen indefinit.

7 comentarii:

Anonim spunea...

ţi-ai început bine saptămâna, duşo :)

io-n Dushu Tau! spunea...

mhm, cu toate pulile aliniate! si cu inca doua window-uri de vorbe de dulce de la "prietenul" omorit de doua ori..oare mortii bantuie sau vorbesc?

Anonim spunea...

:))))))) cred ca n-ai fost destul de eficienta. iti mai trebuie ceva antrenamente

io-n Dushu Tau! spunea...

anonim, no, toti avem si zile proaste si slow :))

matusalem spunea...

Acum esti ca o furtuna de vara... :)

sinnners spunea...

ce cul

sinnners spunea...

te-am pus la blogroll ca nu aveam alte linkuri de umplut spatiul. sa-mi multumesti