30.6.11

de noapte..



stateam si ma uitam in urma prin draft-urile de pe blog...este foarte adevarat. odata la cinci ani ceva se schimba. se inchide un ciclu si incepe altul. este trist sa te uiti in urma si sa constati chestia asta si sa realizezi ca de fapt in toata perioada asta nu ai evoluat de nici o culoare de la o maimuta neanderthaliana la o femeie cu cap pe umeri care sa aiba un tel si un scop in viitor.

si este trist ca ciclicitatea asta se repeta in oglinda. realizezi ca ai pierdut o multime de timp degeaba, nu ai realizat absolut nimic, nu ai construit nici un plan pe termen lung, esti tot acelasi nimic ca acum 5 ani de zile. realizezi doar cu tristete ca ai mai mult par alb in cap, mai putini neuroni, mai multa piele care atarna si mai putina rabdare. Nu ai invatat absolut nimic despre a fi sociabil, despre a fi om, despre incredere, despre neincredere, despre cum ar trebui sa fie lucrurile, despre ce si cum face omul sa functioneze
este trist, dar adevarat.

13 comentarii:

yesterdayman spunea...

si, colac peste pupaza, vine o zi in care mori...

io-n Dushu Tau! spunea...

invariabil..si mori la fel de prost cum ai fost nascut...daca nu mai rau

Anonim spunea...

duso, cred ca-ti lipseste un mascul

yesterdayman spunea...

hehehehe
nu stiu cu ce afirmatie sa fiu de acord mai repede :)))
dar, ca sa nu se supere doamna, cred ca avem momente in viata cand tuturor ne lipseste un mascul.

io-n Dushu Tau! spunea...

anonim, da..si stiu si unde ii.

io-n Dushu Tau! spunea...

yesterdayman :D cred ca tocmai el ii problema ce-o cauzat aceste introspectii :))

matusalem spunea...

Taica, l-am citit. Postul asta. Si ti-am ascultat sfatul. Din antet. Alt + F4.

Pitikuljenika spunea...

Ma faci sa roshesc in fara domniei tale....Se poate madam??? Bagumiash pixu in freza si freza in strung.....In alta ordine desigur dar nu asta e problema de fond si substanta acilishea!!! Mai....tu esti fumeie care nu are nevoie de un barbat , mascul sau o persoana de genul altceva decat neutru sau femenin! Tu ai nevoie de multi barbati, multi masculi ...si de mai putin timp liber......Poate mai bine chiar un concediu pre si relativ nuptial care sa se termine nervos pe ritmurile lui Bach !!! ....Si bre daca tio ieshitera fere albe la portiunea denumita si tample....cu atat mai sexy se numeshte fumeia din tine! Cand o sa simtesti cu adevarat ca nu te mai vrea nimerica si ca ai epuizat si ultimul iepuroi masculian, da mei nene un telefon ...ca ma sacrific si vin sa tai neshte capete acoloshea ca daca nu vi tu achilishea.... Si daca te intrebi ceva, cumva daca mi-am servit alimentatia proteica de medicamentoase matinala pe baza de injectii de marmelada de ananas....da.....raspunsule ste da.....am servit ...doua....!!!...:)))

Silviu spunea...

da domne, funeriu e de vina pentru bacul asta dezastruos...de acord cu autoarea

Kensai spunea...

Cateodata si eu ma simt asa, dar apoi realizez ca daca m-as intalni cu mine de acum 10 ani, as castiga eu de acum. De fapt, m-as bate de m-as caca pe mine, ca tare dus eram. Acum sunt in floarea varstei, inalt, frumos, destept, informat, amuzant, cu ceva fire albe dar de 50 de ori mai pissed off. Si cat de cat ma incanta faptul ca eu de peste 10 ani m-ar putea face pe mine, cel de acum.

Acum, na, depinde ce intelegi tu prin evolutie. Daca vrei barbat si copii si a decent nine to five job, si o casa frumoasa care e a ta, si un frigider plin, si un budoar si alte chestii de genul, nu pot decat sa clatin din cap dezaprobator. Daca vrei sa schimbi tara si lumea, poate esti pe drumul cel bun.

io-n Dushu Tau! spunea...

kensai, pissed off as hell intr-adevar. Nu, nu ma refeream la familie, copii...ci la stabilitate, la liniste placuta in doi. sunt la fel de singura ca atunci si ca acum. si constat ca nu am realizat absolut nimic, din contra am parazitat relaxat, urland aici la luna...dar no..

Kensai spunea...

E prea tarziu pentru stabilitate. Foarte rar la noi in tara a existat asa ceva. Sau poate te referi la stabilitate emotionala. Stabilitatea financiara nu mai exista de cand a dat peste noi imperialismul capitalist. Stabilitatea emotionala se duce la vale cand e prea stabila, ca devine constanta-monotona-boring. Solitudinea e domeniul oamenilor excelenti (sau a ciudatilor, haha) si ar trebui sa te bucuri de ea. Atata timp cat mai ai ceva de facut si de invatat pe lumea asta, you're not done. De asemenea, trebuie sa te gandesti un pic la singuratate ca la a lesser evil. De exemplu, prefer sa fiu singur decat cu idioti, mincinosi, cocalari, labari, increzuti, emo si multe alte categorii umane. Procentual vorbind, solo > 80% din populatia planetei. Plus ca, precum ziceam, chiar daca all stars align si ai stabilitate emotionala, cand stai cu morcovul ca se duce dracu' stabilitatea financiara, cu siguranta o sa afecteze viata sentimentala.

Sau poate vrei stabilitatea emo sa-ti dea putere sa deal with the shit out there ? Eu consider asta o greseala, ceva specific romanesc, problema e the shit out there care trebuie curatat, si restul o sa vina de la sine. Cand Vasile o sa aiba cu ce sa-si plateasca chiria, fi sigura ca o sa-si caute o consoarta :P. Fuck it, i'll fly solo pana la moarte doar pentru sansa sa schimb ceva in lumea asta mizerabila si nu o sa-mi para rau.

On the upside though, cu cat merg chestiile mai naspa in lume, cu atat s-ar putea sa iti ajute tie "cauza":

http://www.foreignpolicy.com/articles/2011/06/27/where_have_all_the_girls_gone?page=full

O sa ai de unde alege, dusho :)

Kensai spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.