5.6.11

tenis....da..



doamne, imbecilitate maxima, azi a fost finala la roland garros, federer vs nadal.
nu stiu cine au fost cei doi retardati care au comentat acest bestial meci de tenis insa le doresc rupturi anale. Niste comentarii atat de retardate nu cred ca am auzit nici macar la meci de fotbal din grupa Y dintre adunatii copaceni de vale si iancafleanca de vad. Unul dintre ei, precis un romanas care a acostat prin franta dupa accentele puse d'ampulea prin diverse cuvinte si unul care a mai salvat pe ici pe colo aberatiile celuilalt.

Am studiat nitel si am prins premierea si finala si cei doi sunt: Sever Marc si Cristi Mandru, no si ei au fost impuliti alaturi de ceilalti doi indivizi care se pare ca au comentat tot d'amboulea acest intreg turneu de mare slem pe majoritatea forumurilor care se ocupa de asa ceva. Nu pot sa inteleg de ce au fost alesi ei, avand in vedere ca in general pe eurosport este adunata crema comentatorilor sportivi si nimeni nu s-a plans in ceva vreme de ei. dar, nah, romania si in general toate lucrurile bune se arunca pe geam. si nu cred ca nu ar fi reusit sa gaseasca doi fosti tenismeni care sa comenteze dragut si la obiect ce anume s-a jucat.
in fine. eu doar am zis...:)

2 comentarii:

matusalem spunea...

Daca te-a socat retardul ala, care intamplator semana cu Miki Alexandrescu, adica tot un soi de mitoman analfabet si gonflat, inseamna ca nu i-ai auzit pe aia doi de la ciclism sau snooker... Si, mai ales, nu ai auzit-o pe cuncoana aia care comenteaza patinajul artistic cu acelasi ton si emfaza cu care comenteaza concursurile de frumusete si indemanare canina... Eurosport se pare ca e in criza majora de comentatori pe limba romana... In incheiere constat cu amaraciune ca nu ai intrat niciodata pe un forum de sport, sa vezi acolo retarzenie la maxim... Dupa aia, comentariile astora ti se par parfum de iasomie... :lol: :lol: :lol:

io-n Dushu Tau! spunea...

ohoo...nu iti spun cat de excitata am fost ca am scapat de miki, chiar am reinceput sa ma uit la f1!
insa la eurosport nu prea ajung sa ma uit..urmaream snooker-ul acum multa vreme cand comentau bestial niste neni...dar acum l-am mutat jos la naiba in grila si am uitat de el :)) ca, exact ca orice gospodina care se respecta, mai scutur praful de prin canale, le mai aranjez, numa bine cat sa disturb poporenii care imi folosesc televizorul :))