13.10.12

poporeni si poporeni



oameni buni? de ce sunteti bizari?
Sau in fine, intr-o buna seara dupa doua saluturi cu un domn din lista mea de amici/tovarasi/necunoscuti am fost martora unei tornade. Ca al'fel nu ii pot spune evenimentului. Nu cunosc individul personal, nu am avut nici o tangenta pana acu, insa in 2 secunde am aflat de la numarul de la camasa la detalii atat de intime incat mi s-o zbarlit pielea pe ceafa.
Inteleg ca iti permiti sa mai schimbi o vorba doua despre intimitaturi cu oamenii care ai impartit mai mult de o gogoasa, insa turnatul intregii existente unui necunoscut mi se pare bizar tare...voua?

6 comentarii:

Cristina spunea...

mno...nu-l certa. omul vroia sa intre-n discutii cu tine sau sa te cucereasca (cu numarul de la pantof... :))

io-n Dushu Tau! spunea...

mmm sincer? cred ca a cautat sa isi verse oful :)) sau ceva :))

mosu spunea...

cum spui si tu, poporeni si poporeni...
acuuu... internetu asta da senzatia ca esti perete in perete cu incumbentu (sau in fine ecran in ecran) si daca tot locuiti pe aceeasi scara, la acelasi etaj si pe deasupra mai sunteti si vecini, de ce sa nu se poarte omu asa, ca-ntre vecini... ;)

silavaracald spunea...

Cred că exact anonimitatea îi îndeamnă spre confesiuni de genul ăsta.
Spre exemplu (unul care m-a cam surprins, recunosc, deși credeam că am trecut de vârsta asta): o jună blogăriță intră în vorbe cu mine și mă roagă să facem schimb de linkuri. Ok, zic eu, de ce nu? Și mă execut. Postez chiar și un comentariu pe respectivul blog, după care mă trezesc cu un mesaj de la tânăra în chestiune prin care mi se destăinuie, cum că ar fi amanta unui alt blogăr, aflat și în lista mea, om însurat, la casa lui, cu doi copii. Bun. E treaba lor, la urma urmei, nu-i judec, dar de ce a trebuit să mă facă părtașă la chestia asta, să mă pici cu ceară că nu știiu.

silavaracald spunea...

Acuma, eu parca-mi amintesc ca am comentat la postul asta, dar vad ca nu.
Ideea era ca tocmai anonimatul incurajeaza spre asa ceva. Si dadeam ca exemplu pe o tanara care mi-a povestit din prima, pe mail, ca este iubita unui blogger pe care-l stiam om la casa lui, cu doi copii in batatura. N-am inteles nici pana in ziua de azi de ce a simtit nevoia sa faca asta.

io-n Dushu Tau! spunea...

slvc...sorry, erau amandoua ramase in moderare...cum nu scriu des in ultima vreme...blogul meu face ce vrea el..