13.1.07

chemati ambulanta!



Avand in vedere ca masina mea este lesinata, dezumflata si cu inima ranita ( a se citi motor semi futú pe langa cele multe altele de cand am scos-o din service ..asta in alta poveste poate tot azi ca deh, is productiva) am fost obligata sa incerc minunate taxiuri sau mijloace de transport in comun, caaaaare spre mirarea mea is cel mai beton loc sa iti pui la punct cultura cu ultimele tendinte.
Asaaaa... stand calm intr-un 31 care spre fericirea noastra, a tuturor, circula la 10 minute cu ochii pe ceas...locuri imbracate in stofa, caldurica..lumea se simte cumva asa ca la gura sobei si simte nevoia sa descarce sacul cu informatii sau sa faca schimb cu vecina de scaun.
asa am aflat dom'le ca babelor le place porn-ul. DA. Mare surpriza. AMATOARE chiar..se bucurau aplaudand ca cica s-ar fi schimbat ora de switch de la nush ce canal de sport la minunatul spice( tii..e 00.00 cand io scriu de spice, oare e un semn???).
am ramas nitelus uimita de discutie..intorc capul ...si vad doo doamne pe la 45-50 ani - respectivele dezbateau noile tendinte in program - si am zis..ete dom'le s-or emancipat mamicile.
Nimic rau in asta. e important sa mai ai chef de sex la asa o varsta, insa mai ales sa incerci sa faci variatii. insa am ramas uimita de faptul ca discuta deschis de asta.
Sunt extrem de putine chicks, chiar si tinere care sa recunoasca faptul ca se uita la asa ceva, chit ca se uita numa pentru a se autostimula sau chiar si pentru educatie, ca deh...si aici tre sa te educi pen'ca barbatii spun foarte rar..nu-mi place asa sau fa-o mai bine ete asa...

Insa si aici intervine kestia aia care se intampla si la barbatii fara creier si educatie...adica impresia ca sex-ul e un maraton, in care partenera/ul nu conteaza decat ca e "o" sau "-", la masculi kestia valabila..fumeia sa stea ca io pompez ca la pneu' de la dacie, femeile ca barbatu' o are long and strong cata vreme simte ea nevoia. Ei, in viata reala nu e chiar asa, nimeni n-are incalzitoare inainte de a intra in scena, nimeni nu spune action si cut si redo cand nenea e pe cale sa doneze faiantei niste lichide. asa ca get a life, a bed, and some real action..better than the fiction!

Un comentariu:

Anonim spunea...

Decat ca da, aparent la tine tantiile astea stie si altele, ar terbui sa vii sa te plimbi cu 1 de la mine pan` pe plantatie sa vezi atunci distractie....operatii medicamente creiere pane, lobotomii
Visez la chestia asta de-o povestesti aici....auzi babe + spice = love....damn u lachi sanababici.