26.1.07

de ce urasc io femeile :)



asta ca sa continui acest minunat ciclu...

motivul nr. 1 este barfa..nu sunt frate apte sa discute politicos dragut despre vreme, caine, pisica, timbre, masini, kkt fara sa aminteasca faptul ca "curva aia care plimba ... ie o nenorocita care se imbraca de la sehash si se coafeaza singura acasa"

motivul nr. 2 este superficialitatea *care uneori apare si la masculi* - daca n-ai papuci de la DG si de la macromol ai cazut in dizgratie, daca nu iti faci unghiile la manichiurista, nu mergi la fitness si la masaj pentru shunca de pe cur, nu meri sa iti intinzi parul cu placa de snowboard la salon, nu esti femeie.

motivul nr.3 superioritatea rasei. cele de la punctul 2 sufera de "complexul zanei cazuta in dizgratie". dezechilibru psihic. si de aici apare intrebarea...ma iubeste, de ce ma iubeste, nu ma iubeste, de ce nu ma iubeste, in fine..chestii care le preocupa pe matracucele care au prea multa vreme libera

motivul nr.4 PROSTIA. pentru ca creierul este o componenta care nu este folosita decat in caz de avarie. In momentul in care toate celalalte metode nu functioneaza (aici intra datul din gene catre colegii de sex masculin, plansul la colegii de alte sexe ca nu functioneaza nenorocirea aia de problema, fraieritul masculului sa faca el orice nu ii place zanei, etc you fill in the blanks) intra creierul in priza si incepe sa gandeasca, insa nu prea tare sa nu se infierbante neuronul.

aa...tre sa muncesc ceva urgent. revin cu un post dupa aia.

Niciun comentariu: