16.1.07

hmm



jur ca nu inteleg masculii.
si asta nu e prima oara.

duc fumeia acasa..o dezbraca sh'o arunca in pat..fac secs nebun prima data..a doua oara..nah..pana se obisnuieste omu' cu femeia..si femeia cu omu..in momentul in care lucrurile ar trebui sa devina calitativ net superioare..ca deh..se mai dezinhiba femeia, mai vine barbatu' c'o sugestie...c'o floare o pana sh'un clotzopel...lucrurile incep sa se incurce...bizar ash spune..

el se preface ocupat...mai ca ar mima ideile femeii ca-l doare capul, insa asta e opinia ei, deci n-o poate folosi...fumeia ii da semnale, il scutura, il mangaie, il atzatza, il tease-uie(cum draq se traduce asta frumos in rumana?), ii spune la ureche diverse kestii, ii lasa scrisoare care-ncepe cu ba ioane ma usuc...chiar nu facem si noi nimic sambata, da hai marti..da hai joi..da NUMA HAI? si ioane are treaba...sau se face ca nu e ruman si nu intelege semnalele care le poate vedea si un Boeing.

nu mai inteleg trebe oare sageti ponting there cu fuke-ma this is the spot? au devenit barbatii niste femei virgine si nu mai vor sa isi imprastie copii in alte parti decat pe faianta? WTF?
APRINDE LUMINA Cineva?!

Niciun comentariu: