12.1.07

IT's ALIVE!



se pare ca mi-a revenit feelingu de ura..dupa o vreme roz bombon ... de-i mai lipseau picatzelele.
azi motivul principal de ura este faptul ca exista creaturi pe lumea asta care stiu doar sa spuna vreau!. FA! nu ma intereseaza cum se poate face..da vreau facut..asa invers...nu tre sa iti dau eu idei ca stii tu cum sa faci. esti tanara, esti desteapta, stii, poti. asta e sintagma lor favorita.. si neuronul meu cand ajunge sa auda d'astea lesina incet incet pana intra intr-o stare d'aia din care mai iese numa cu o portie de adrenalina-n corazon.
BA. VA URASC. stati acolo sus pe cururile voastre grase si bashite si numa stiti sa spuneti vreau aia. nu conteaza cu ce cost intelectual, fizic, financiar. VREAU!
am impresia ca sunt ca niste copii d'aia de 2-3 ani care atata stiu..au idei cretze si tre sa le puna al'cineva in practica pentru ei desi nu au nici cea mai vaga idee cum se manca si cu ce se face, insa fiind rumani inventivi tre sa facem din cacat bici ca al'fel ne scade ratingu.
imi place la nebunie ca acu ascult rossini -william tell overture - si mana mea merge pe tastatura cu aceeasi fluenta cu care nenii aia zangane la instrumentarul lor de casa...lov'em. se potrivesc ca maslina din martini cu ura mea.
revenind...
incep sa ma satur sa tot caut solutii pentru tot soiul de basini de idei pe care le au anumiti indivizi, neuronul meu deja se excita cand aude telefonul sunand sau cand mailu' face bling-bling cand apare un nou mesaj. este o chestie teribila. porneste asa o stare febrila...se ridica...ii creste adrenalina..se scutura ca un cal si casca gura mare bashind: oare ce le-a mai fatat mintea azi? oare ce au mai visat, oare ce s-o mai nascut in capul lor cand stateau pe buda, la cacutza de dimineata? dupa stadiul asta incep rugaciunile: da doamne sa nu fie ceva nashpa la care tre sa studiez j'de mii de pdf-uri sa afli cum functioneaza pana la ultima rotita din v'un program de cacat facut de niste minti si mai pline de substanta. insa NICIODATA...rugaciunea nu este ascultata. EH, si uite asa, dragii moshului ajunge lumea sa fie pe VAL. sa fie la curent cu toate backdoor-urile, flick-flak-urile care stie sa le faca un amarat de katalog manager sau program de tras linii pentru lenesi. Sa ne traiti si sa ne mentineti interesul viu, insa sa MURITI IN INTUNERIC!

Niciun comentariu: