22.1.07

URASC FEMEILE



Contrar curentilor poporului..care fie iubesc barbatii, care fie urasc barbatii..io urasc femeile..si mai ales urasc femeile incompetente.
le urasc cum urasc pe astea:
photo by http://www.sxc.hu/profile/mausaka
da...ca pe muste.
m-am saturat sa corectez kkturi..sa muncesc de 10 ori din cauza unor curve fara creier. in afara de faptul ca vin la munca sa se fardeze, coafeze, sa mearga la masaj, sauna, sala si sa curvasareasca la vecinul de la vale sau deal, NU sunt apte sa faca nici macar un pai cruce fara sa trebuiasca sa le corectezi unghiul.

Mai prost, sau mai frustrant e ca tu care muncesti ca boul - vaca in cazul meu - muncesti pe minimul posibil...vreme ce ea se lafaie in portofelul shefului.

V-ash strange de gat, vaci care tineti umbra pamantului si asa neroditor. V-ash sugera sa faceti ce va doreste intotdeauna GOGU!...sau cred ca asta va face placere...fuck.

Un comentariu:

Anonim spunea...

pfff asa-mi place cand te enervezi dampulea :) mai ales ca o faci din acelasi motiv de vo 2 ani....si eu tot astept sa-i rupi becu`, sa dai cu ea de glia stramoseasca....all in all calm down, dau un colacao maine daca te potolesti :)