30.1.07

fraiera de shopping



aseara in timp ce zipp-zapp-uiam telecomanda (da...asta e un sport de facut in loc de sex) am dat de un reportaj cu mafia pe nat.geographic..am urmarit cat am urmarit...plictis..mafia din new york e pentru copii...am continuat spre finalul de n programe..si dau de minunatul euforia. adevarat ca m-o pocnit euforia inainte s-adorm.

se facea ca era o emisiune d'asta pentru veve(copiraited to gogu..da el mai departe la rightful owner)in care li se dau 5 bulioane de spart pe boarfe'n mall. Boarfele astea trebuiau si anume sa aiba o tema data de 3 bambilici de studio. Povestind amu de cei 3 bambilici - lolek & bolek & sora lor retardata ilonka - probabil fasăn (victimz) dizainari - desi..la ce boarfe purtau, puteau fi foarte bine homleshi culesi din dambovita.

asa..scuzand intreruperea cu explicatii, acele fufe trebuiau sa alerge o ora prin mall - ah ce sport istovitor - si sa isi gaseasca tinuta - aici una business. au sapat adanc au invartit si transpirat textila..pana le-a expirat timpul.

au ajuns in studio si au fost desfiintate una cate una. ba ca n-au papuci potriviti - aka nu se mai poarta tocul cui si varful lung (who gives a fuck?) - culmea e ca in magazin numa d'astea erau... ca pantalonii-s prea lungi, prea scurti, prea largi prea stramti, pana la capat au fost facute pilaf una cate una, punct cu punct, de la geanta la marginea chilotului...zana ilonka a decis spre sfarsit ca astia doi buhai cu care era pusa-n cardashie - care n-aratau sa aiba 22 de ani impliniti - s-o hotarat sa mai indulceasca...ai o geanta infecta - da zambesti frumos.

ajung la concluzia finala: cat de proasta poti fi ca femeie sa apari la o emisiune de genul asta, unde te face de cacat un neica nimeni, in fata altor jde mii de oameni care se uita, pe indiferent cati bani. s-o stins televizorul..m-am intors pe partea ailalta fericita ca totusi nu-s o victima idioata a societatii in care traiesc, euforic...

Niciun comentariu: